Őrizetbe vették Szilvásy Györgyöt

2011. július 02. 10:26

Szilvásy György vidéki házában pénteken házkutatást hajtott végre a rendőrség, majd az egykori MSZP-s titokminiszter a Gyorskocsi utcai fogdában töltötte az éjszakát - tudta meg a Hír TV.

2011. július 02. 10:26

 A rendőrség őrizetbe vette Szilvásy Györgyöt, az egykori szocialista titokminisztert - tudta meg a Hír TV. A csatorna információi szerint Galambos Lajos, a Nemzetbiztonsági Hivatal egykori főigazgatója tett terhelő vallomást Szilvásyra a katonai ügyészségen.

A Hír TV szerint pénteken házkutatást tartottak a volt politikusnál, majd ezután vitték be kihallgatásra.  Sebes Péter - aki az UD-ügyben Szilvásy György védője - leszögezte: ebben az ügyben nem kapott megbízást, a házkutatásról a televízióból értesült. A katonai ügyészség nem kommentálja az információkat.

Összesen 241 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyula
2011. július 03. 18:56
http://gondola.hu/hirek/159414-Rendkivuli_nemzetbiztonsagi_ules_osszehivasat_kezdemenyezte_a_bizottsag_MSZP-s.html
peninsulavaldes
2011. július 03. 16:16
Alulról a negyedik sorban van a megfejtés. Eszerint ma is én nyerem a nyereményt..)
DRKOTÁSZ
2011. július 03. 14:58
Úgy látom, hogy a netes önkielégítés modern formája az, ha valaki a saját kommentjeit tetszikeli! Virág elvtárs is önmagában a legjobban a szerénységet szerette!
kérdés
2011. július 03. 13:28
Jézus ereje! Csak nem a szétszóródott balegyenes-team verődik újból itt egybe? Egy elkülönítőben érzem magam, ahogy egymással csevegnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!