Lezárta az egyeztetést a Belügyminiszérium

2011. július 27. 19:29

A tárca közleménye szerint figyelembe veszik a rendvédelmi szakszervezetek nyugdíjazással és életpályával kapcsolatos javaslatait.

2011. július 27. 19:29

Szerdán lezárta az egyeztetést a rendvédelmi szakszervezetekkel az új életpályamodellről, és a nyugdíjazás szabályozásáról a Belügyminisztérium. A tárca közleménye szerint figyelembe veszik a szakszervezetek javaslatait, és így terjesztik elő törvényjavaslatukat.

A rendvédelmi szakszervezetek a korkedvezményes nyugdíjrendszer átalakítása miatt többször is demonstráltak.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
itstrue
2011. július 27. 23:08
"A rendvédelmi szakszervezetek a korkedvezményes nyugdíjrendszer átalakítása miatt többször is demonstráltak." XAR AZ EGÉSZ!! AMI EDDIG VOLT SEMMI AHHOZ KÉPEST AMI ŐSSZEL JÖN!! A SZERZETT JOGOK ELVÉTELE TÖRVÉNYSÉRTÉS!! AKI A TÖRVÉNYEKET ALKOTJA AZ MAGA IS TARTSA BE AZT!!
rakosi
2011. július 27. 21:01
A norvégiai robbantás híre Pintérhez is eljutott! Szerintem kigyulladt nála a beszarás visszajelző kontroll lámpája! Rájött, hogy új időszámítás kezdődhet, ahol már kóbor mezei farmerek is nagyot tudnak pukkantani! Jó lesz inkább jóba lenni az eddig lekezelt rendőri állománnyal.
OrangeOrder
2011. július 27. 20:20
Kíváncsi vagyok, mit zsaroltak ki maguknak ezek a zsaruk. Fogadjunk, hogy a tűzoltóknál többet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!