Gulyás: A kémügy veszélyeztette szuverenitásunkat

2011. július 12. 09:53

A volt SZDSZ-es Gulyás József szerint a kémügy „bődületesen katasztrofális szegénységi bizonyítvány” az egész ország számára, ilyen egy NATO-tagállamban nem fordulhat elő.

2011. július 12. 09:53

Gulyás József, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának volt SZDSZ-es tagja a Hír TV Rájátszás című műsorában elmondta, hogy a kémügy résztvevői nemcsak az ország biztonságát, hanem szuverenitását is veszélyeztették. A liberális politikus szerint ilyen ügy megengedhetetlen egy NATO-tagállamban.

„Egy olyan szövetségi rendszer részei vagyunk, ahol ilyen hibák nem engedhetőek meg és arról is tanúskodik hogy, nem egyszerűen három ember komoly súlyos szakmai hibák sorozatát követte el, vagy az ország szuverenitását, biztonságát sértő tevékenységet folytatott, hanem arról is szól, hogy semmilyen kontroll nem működik sem a szolgálatoknál megfelelően sem az Országgyűlésben, tehát az egész országról egy bődületesen katasztrofális szegénységi bizonyítvány” - szögezte le Gulyás József.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!