Feljelentette a patai polgármester Balázs Józsefet

2011. július 21. 14:45

Juhász Oszkár, Gyöngyöspata vasárnap megválasztott polgármestere szerint a fideszes képviselő városát fenyegette meg.

2011. július 21. 14:45

Bűncselekmény gyanúja miatt feljelentette a térség fideszes országgyűlési képviselőjét Juhász Oszkár, Gyöngyöspata vasárnap megválasztott jobbikos polgármestere. Juhász azzal a telefonbeszélgetéssel kapcsolatban tett feljelentést csütörtökön a Központi Nyomozó Főügyészségen, amely közte és Balázs József között zajlott a múlt héten.

A felvételen egyebek mellett az hallható - a Balázs Józsefnek tulajdonított mondatok között -, hogy „forrás oda megy ebben a térségben, akit én jóváhagyok. Akit nem hagyok jóvá, oda nem megy forrás”. A polgármester azt mondta, a fideszes politikus szerinte valójában Gyöngyöspatát fenyegette meg.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
made
2011. július 23. 15:14
Most mutassa meg az új polgármester mire képes.Fejezze be a "másikra" mutogatást.Tegyen rendet , de adjon munkát is azonnal a munkanélkülieknek, mert az éhség nagy úr , ha nem akarja , hogy a falujában bárki is éhen haljon, akkor munkát-munkát...és életet biztosítani mindenkinek.Egyenlőre csak az látszik, hogy megrémült az előtte álló feladattól.
Trükkök Százai...
2011. július 23. 01:24
Egymást ölik a zemberek jólétéért...ez igen!!!
gyula
2011. július 21. 19:51
Most olvastam : "" 262 képviselője volt a Fidesznek. Arnóth Sándor halála után 261 maradt, Balsai István alkotmánybíróvá válása után 260. Ezek mind egyéni képviselők. Ha Balázs József lemond (úgy, hogy az orsszággyűlési választáson lehet, hogy Jobbikos kerül a helyére), és 2 képviselő megbetegszik, akkor ugrott a 2/3 miközben a Fidesz keresztül akar verni a parlamenten ősszel legalább 30 2/3-ot igénylő szavazást. "" . Most nincs időm utánanézni , hogy igaz-e , de ha igaz , akkor elkezdődik a harakiri minden helyért , fognak még itt előkerülni hangfelvételek ,
TroppauerH
2011. július 21. 19:39
A sültparasztja elmegy a fenébe! Eddigi ténykedése is minősíti. Balázs József parlamenti adatlapja: Önálló indítványok száma: 0. Felszólalások száma: 3 Végzettség: jogi szakokleveles közgazda, ELTE, Jogi Továbbképző Intézet. Nyelvvizsgák száma: 0. Magasan "képzett" szaralak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!