Dóra-ügy: Dönthetnek a nyomozásról

2011. július 26. 10:16

A Magyar Nemzet úgy tudja, a héten dönthet az ügyészség arról, nyomozást indítanak-e az MSZP-s Dóra Ottó álláshalmozási ügyei kapcsán.

2011. július 26. 10:16

Az ügyészség napokon belül dönt az MSZP salgótarjáni elnökéhez köthető hűtlen kezelési ügyben - tudta meg a Magyar Nemzet. A gyanú alapján Dóra Ottó a Miniszterelnöki Hivatal területfejlesztési tanácsadója, a honvédelmi tárca egyik cégének igazgatósági elnöke is volt. Ezen kívül a politikus vezető tisztséget töltött be az Ipoly Erdő Zrt.-ben is. 

Dórát a Miniszterelnöki Hivatal 2007-ben fél évre szerződtette napi 60 ezer forintért.  A szerződések kezdeményezője, kötelezettségvállalója és a teljesítést igazoló személy a Szilvásy György vezette MeH akkori kabinetfőnöke volt. A szerződést később kétszer meghosszabbították és különböző plusztevékenységek elszámolására is sor került.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!