Bontásra kötelezték Csipak Pétert

2011. július 11. 14:13

A budai luxusvillájának egy részét a tájvédelmi körzetbe építő ingatlanvállalkozót az erdészeti hatóság az erdő eredeti állapotának helyreállítására kötelezte - írja az Index.

2011. július 11. 14:13

Kiderült, hogy a villa azért nem az engedélyezett helyre épült, mert a vállalkozónak onnan nem tetszett a kilátás. A helyi önkormányzat építési irodája titkolja, hogy milyen lépéseket tett a jogszerű helyzet visszaállítása érdekében - olvasható az Indexen.

Csipak Péter cégének októberre kell lebontania a hármashatár-hegyi luxusvilla telekhatáron túl, a természetvédelmi területbe épült részét. Erre a Pest Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága kötelezte a tulajdonost, elrendelve az eredeti állapot helyreállítását.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. július 11. 18:19
Nocsak. Lefokozták a helyi kiskirályt?
==T==
2011. július 11. 16:57
Na ehhez is egy Jobbikos képviselő feljelentése kellett, máskülönben a Rogán-haver Csipak talán megúszta volna.
pimepime
2011. július 11. 16:07
"A helyi önkormányzat építési irodája titkolja, hogy milyen lépéseket tett a jogszerű helyzet visszaállítása érdekében" ------------------ Nyilván semmilyent, különben nem titkolná. Biztos nem állt érdekében. Jobban mondva az állt az érdekében, hogy ne tegyen semmit. Kifizetődőbb volt. Hármashatár-hegy melyik kerülethez tartozik, és ki a polgármester?
lastres
2011. július 11. 15:21
Nocsak. A végén még bízni kezdek a Kormányhivatalokban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!