Ajtódísszel jutalmazzák a gyermekvállalást

2011. július 12. 12:15

Ezentúl minden újszülött csecsemő édesanyja kap egy ajtódíszt, mellyel jelezheti gyermekük születését. A szociális államtitkár szerint a gyermekvállalás társadalmi támogatására van szükség.

2011. július 12. 12:15

Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár hétfőn, a népesedési világnapon átadta az első ajtódíszt, melyet ezentúl minden gyermekét megszülő édesanya megkap.

A Nemzeti Erőforrás Mozgalom ezzel a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kezdeményezéséhez csatlakozott. „A jelzés értékű kis tábla is tükrözi az anyaság szépségét” - mondta Soltész a Szent Imre kórházban, a dísz átadásakor.

Az államtitkár arra buzdította a szülőket, hogy a gyermekáldás örömét környezetükkel is osszák meg, hiszen a gyermekvállalás anyagi és törvényi támogatása mellett a társadalom pártolására is szükség van.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feketestucni
2011. július 13. 12:51
Anya és Apa a gyermek születésére várakozva napról napra jobban látja lelki szemeivel s szinte érzi ahogy öleli még meg sem született gyermekét! Csodálatos ez a várakozás nincs szebb a világon! A megszületett baba pedig olyan áldás amiért a legnagyobb hála is kevés... Ezek elavult értékek. Bezzeg a dizsi. a pláza, a karier, a xy fesztiválok, füvescigi olyan értékek hordozói hogy sokkal többet képesek nyújtani! YEE! :D
El Topo
2011. július 12. 17:23
Hehehe, lehetne külön ajtódísz már arra az alkalomra is, amikor csinálják a gyereket, hogy ne kopogjanak át a szomszédok.:D
realista
2011. július 12. 17:17
Jó buli lehet az ajtódíszek gyártása!
tewton
2011. július 12. 12:59
és akkor jöhetnek a szokásos liberális posztok: -- más gyerekének ne legyen táblája az _ÉN_ adómból! -- a kormány hátrányosan megkülönbözteti a melegeket és a kikapa... abortálókat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!