Jobbik: Szima Judit politikai fogoly

2011. június 06. 16:25

A párt szerint a Fidesz a szocialistákhoz hasonlóan elkezdte kivonni a társadalomból az intézkedéseivel egyet nem értő tömegek vezetőit.

2011. június 06. 16:25

Diszkrimináció miatt az Alkotmánybírósághoz fordul a Jobbik, ha megvonják a rendvédelmi dolgozók nyugdíját. Ha pedig az összes, öregségi nyugdíjkorhatár alatti nyugdíjat megvonják, akkor a strasbourgi emberi jogi bírósághoz fordulnak.

Az ellenzéki párt emellett egyetértését fejezte ki a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ) tiltakozó demonstrációjával. A Jobbik szerint ugyanis a Fidesz a szocialista kormányokhoz hasonlóan elkezdte alkalmazni az intézkedéseivel egyet nem értő tömegek vezetőinek társadalomból történő kivonását. A radikális párt a TMRSZ hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények gyanújával őrizetbe vett vezetőjét, Szima Juditot politikai fogolynak tekinti. Szerintük nyilvánvalóan az alkotmánymódosítás hétfői zárószavazása idejére kívánták a demonstráló tömeg éléről eltávolítani.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miertnememlekszem
2011. június 06. 20:07
az egész jobbik betiltása sem lenne nehéz sztem, ha egy kicsit kutakodna a titkosügynökség/rendőrség a párt háza táján, ki tudja, talán még külföldi titkosszolgálati stb. pénzeket is találhatnának, de az biztos h tele van neonácikkal és/vagy bűnözőkkel ez a párt. vajon készül erre a fidesz? ha igen is, egy ilyen támadást jobb a remélt fellendülés éveire időzíteni, talán majd 2013-14-ben. mint az FKGP-t anno.
littlesys
2011. június 06. 19:58
mszpészesedik a jobbik :(
Honfi-fi
2011. június 06. 19:35
Feltéve, de meg nem engedve. Nagyon érdekelne, ha a jobbik lenne kormányzó hatalom, akkor is ilyen nyilatkozatokat tenne, vagy kapkodna a fejéhez, hogy honnan kaparjon össze pénzt, az agyhalott követelésekhez, az üres kassza mellett.
cutcopy
2011. június 06. 19:16
Hogy ez a Jobbik milyen szociálisan érzékeny lett.. tán már az RTLklub székház helyét sem szántanák fel..?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!