Cozma-ügy: Sztojka megfenyegette az ügyészt

2011. június 22. 13:32

Nem tetszett Sztojka Ivánnak, amit az ügyész mondott, ezért magából kikelve szidta és megfenyegette.

2011. június 22. 13:32

A vád képviselője azt mondta, elképzelhetőnek tartja, hogy Sztojka Ivánnál is volt kés a Cozma-gyilkosság estéjén. A harmadrendű vádlott erre magából kikelve, nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette, és megfenyegette az ügyészt - írja a Hír TV.

A szerdai tárgyaláson délelőtt Raffael Sándor ügyvédje tartotta meg védőbeszédét. Délután a vádlottak beszélhetnek az utolsó szó jogán. Csütörtökön pedig várhatóan ítéletet hirdetnek.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2011. június 22. 19:59
Na kérem, BTK 229. § (1) Aki a hivatalos személyt vagy a külföldi hivatalos személyt jogszerű eljárásában erőszakkal vagy fenyegetéssel akadályozza, intézkedésre kényszeríti, vagy eljárása alatt, illetőleg emiatt bántalmazza, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Pofázz csak Sztojka, a végén Cozma ügytől függetlenül is sittre kerülsz.
Krupp Skya
2011. június 22. 17:32
Kulkáék nem voltak ott rágózni.
Petrov
2011. június 22. 15:20
vajon mikor fog elítélő közleményt kiadni az LMP-frakció, TASZ, Helsinki Bizottság, az amerikai nagykövetség, a velencei bizottság, az EP, ebesz, ensz, etc ... ? ja, hogy itt csak egy "magyart" fenyegettek megöléssel? szóra sem érdemes ...
gentry
2011. június 22. 15:15
Egy normális világban ilyenkor a bíró megszámolná, hogy a harmadrendű vádlott hány fenyegető szót ejtett ki a száján, majd a kapott számot beszorozná tízzel, így kijönne az, hogy a büntetést hány évvel kell még megfejelni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!