A Fidesz leváltaná Szeged jegyzőjét

2011. június 27. 16:48

A Fidesz-KDNP szegedi frakciója szerint Mózes Ervin, a város címzetes jegyzője Botka László támogatása érdekében tevékenykedik, ezért nem alkalmas a jegyzői feladatkör ellátására.

2011. június 27. 16:48

A szegedi közgyűlés Fidesz-KDNP frakciója kezdeményezte a város címzetes főjegyzőjének leváltását és új jegyzői pályázat kiírását - derül ki a frakció hétfői közleményéből. A szegedi Fidesz-KDNP szerint a jegyző leváltását az indokolja, hogy az Állami Számvevőszék sőlyos hiányosságokat talált a város belső ellenőrzésében.

A képviselőcsoport úgy véli: a címzetes főjegyző nem a város érdekében, hanem Botka László polgármester támogatása érdekében végezte tevékenységét. Botka László szegedi polgármester szerint ugyanakkor kiáll Mózes Ervin mellett: „Ha a Fidesz - mint az önkormányzati cégek esetében - jegyzőnek is alkalmatlan rokont vagy pártkatonát jelöl, a hivatal működése komoly veszélybe kerül” - olvasható a szocialista politikus közleményében.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2011. június 27. 19:41
"A Fidesz-KDNP szegedi frakciója szerint Mózes Ervin, a város címzetes jegyzője Botka László támogatása érdekében tevékenykedik, ezért nem alkalmas a jegyzői feladatkör ellátására. " Sima ügy! A "város címzetes jegyzője" feladatkör ellátására csak az alkalmas, aki Orbán és a Fidesz érdekében ügyködik. Szánalmas bolsevista bagázs!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!