Orosházáról újít a Jobbik Samu Tamás Gergő helyére

2011. május 12. 08:30

Jámbor Nándor orosházi vállalkozó veszi át a jogerősen elítélt jobbikos Samu Tamás Gergő helyét az Országgyűlésben.

2011. május 12. 08:30

A szerdán országgyűlési képviselői mandátumáról lemondott Samu Tamás Gergő helyét Jámbor Nándor veszi át - írja a Barikád. Jámbor Nándor 39 éves orosházi vállalkozó két gyermek apja. 2003 óta a Jobbik tagja, az orosházi képviselő-testület egyetlen jobbikos képviselője.

Samu Tamás Gergőt hivatalos személy elleni erőszak miatt ítélték jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre: a képviselő 2008. március 15-én Budapest belvárosában a tömegből a rendőrök felé dobott tárgyakat, és egy rendőr pajzsába belerúgott.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
radical
2011. május 12. 17:59
fityiszes szavazók ti ugyanúgy mocskolodtok rágalmaztok embereket sértegettek mint a maszoposok!Elég undoritó ez a stilus! Azért mert fröcsögtök a Jobbikra attól még egy szavazójuk nem fogja a fityiszt támogatni,sőt egyre jobban megutálja őket. Inkább a kormányt kritizáljátok mert ha így folytatja az arogáns és nagyarcu ténykedését akkor sjnos lehet hogy visszajön a maszop.Ezt szeretnétek?Nyissátok már ki a szemeteket a narancsködbe.
Giulio
2011. május 12. 10:27
Jó volna ha egy kicsit várnátok, megadni esetleg az esélyt neki, hogy legalább szóljon valamit...! A mocskolódásra van még rengeteg idötök!
Giulio
2011. május 12. 10:27
Jó volna ha egy kicsit várnátok, megadni esetleg az esélyt neki, hogy legalább szóljon valamit...! A mocskolódásra van még rengeteg idötök!
Kala pál
2011. május 12. 09:58
Annyit róla,Németországból bizniszelt míg ki nem lett tiltva,adó gondjai is voltak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!