Feljelentik a tüntetők Lázárt és Balsait

2011. május 30. 16:07

Hétfőn ismét tüntetnek a rendvédelmisek: a nyugdíjkedvezményeik visszaállítását és tisztességes bért követelnek. A demonstrálók feljelentik a korkedvezményes nyugdíjra vonatkozó törvény benyújtóit, Lázár Jánost és Balsai Istvánt.

2011. május 30. 16:07

A Tettrekész rendőrszakszervezet (TMRSZ) hétfőn délután 3-ra hirdetett demonstrációt a Kossuth térre. Már a tüntetés kezdetén mintegy háromezren vesznek részt, többen, mint a múlt héten. A rendőrök, tűzoltók, vám- és pénzügyőrök, büntetésvégrehajtási dolgozók, bányászok, katonák és szimpatizánsaik egy rövid beszéd meghallgatása után a Belügyminisztérium Széchenyi téri épületéhez indulnak.

Szima Judit főszervező, a szakszervezet főtitkára az Indexnek elmondta, a cél az, hogy felhívják a politikusok figyelmét az elvont nyugdíjkedvezmények visszaállítására és a tisztességes bérezés fontosságára. Elmondta, a tüntetésre több politikai párt is megpróbált ráülni, de elhajtották őket.

A tüntetők egy sátornál feljelenthetik a szerintük jogellenes törvénymódosítás benyújtóit, Lázár Jánost és Balsai Istvánt, a feljelentéseket a TMRSZ a Legfőbb Ügyészséghez továbbítja. Az Index úgy tudja, több százan éltek a lehetőséggel.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
itstrue
2011. május 31. 09:10
Esik, esik a népszerűség!! Már a biztos pártválasztók, akik mindig a Fideszre szavaztak is lemorzsolódnak. Egyre több hazugság lát napvilágot, egyre több törvénytelenség, törvényen felüliknek érzik magukat. A médiában alig volt szó a rendvédelmis tüntetésről, pár száz embert említettek. Én ott voltam, alá kellett írni a karszalag és póló átvételét és 5000 feletti volt a sorszám. Ez a média cenzúra. TI PEDIG BIZTOSAK LEHETTEK, SORRA KERÜLTÖK HAMAROSAN TI IS. MINDENKINEK BE KELL ADJA 1 HAVI FIZETÉSÉT, NYUGDÍJÁT. LEHET TAPSOLNI ÉS "ÉLJEN VIKTOR"-OZNI!! Lesz pénz majd a focira, MOL-ra, mindenre és ezt mindannyian fizetjük. TI IS!!!
miloka
2011. május 31. 08:35
Ahogy megnéztem most a diszlájkokat, megállapíthatom, hogy tegnap a nem tüntető, szolgálatban lévő rendőrök a mandineren nyomogatták a diszlájkokat a nekik nem tetsző h.szólásoknál.:)))
Bubka69
2011. május 31. 05:53
Majd megunják, hazamennek....
bookmark
2011. május 31. 01:19
Ja es meg egy, nem csak a diplomazo orvosokkal iratnek ala egy husegnyilatkozatot, de a szuleikkel is egy kotelezvenyt arra nezve, hogy a gyerek megis ki megy kulfoldre ugy vallaljak a tandij visszafizeteset. Igy aztan motivalva lesznek ok is arra, hogy ugyan mar az a gyerek tenyen is azert a diplomaert valamit ebben az orszagban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!