Csányi a leggazdagabb magyar

2011. május 05. 09:10

155 milliárdra becsült vagyonával Csányi Sándor Magyarország leggazdagabb embere. A Napi Gazdaság listájának második helyén Demján Sándor, harmadik helyén Várszegi Gábor áll.

2011. május 05. 09:10

155 milliárdra becsült vagyonával Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója a leggazdagabb magyar ma Magyarországon - írja a Napi Gazdaság. A 100 leggazdagabb magyar 2011-es listájának második helyén Demján Sándor áll, akinek vagyona tízmilliárd forinttal, 140 milliárdra csökkent. A harmadik helyen álló, 120 milliárddal bíró Várszegi Gábor, a Fotex elnöke 20 milliárddal gyarapította vagyonát az elmúlt évben.

A listán két nő található, a 13. helyén álló Kósa Erika, a Brokernet Jövő Alapítvány elnöke, akinek becsült vagyona 34 milliárd forint, és a 92. helyen álló Schmidt Mária, történész, a Terror Háza igazgatója, akinek hatmilliárdos vagyona van az összeállítás szerint.

Összesen tizenegy új belépő található: közülük a legelőrébb, a tizedik helyen áll a 69 éves Pap Géza, az Olajterv Csoport vezetője, akinek 47 milliárd forintra becsülik a vagyonát. Szintén új belépő a 15. helyen álló Gattyán György Zoltán, a Docler Holding tulajdonosa, 33 milliárdos vagyonnal.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bigyomail
2012. március 26. 10:09
Azért az szégyen, hogy a komplett 100-es lista összesített vagyona sem elég egy német, vagy egy angol listához. És még csodálkozunk, hogy a nagyberuházások külföldi tőkéből valósulnak meg! Egy jobboldali kormány - nem mintha a Fidesz gazdaságpolitikája nyugodt szívvel jobboldalinak nevezhető lenne - igazán tehetne végre valamit ez ügyben is, mert ez nem lesz így jó. A vagyonokat egyébként értem, csak egyetlen dolog ragadta meg a figyelmemet. Az ember azt hinné, hogy a történész szakma nem épp a vagyonosodás ismert útja. Mert bankelnökök, cégtulajdonosok hagyományosan a gazdagodás reményével kezdenek el tevékenykedni, no de történészek?
kjkj945
2012. március 26. 10:03
Ezért kell a vagyonadó. Ne jöjjejenek azzal, hogy a vagyonáért már egyszer adózótt, mert az NEM IGAZ.
róza
2012. március 26. 10:01
Ebben a váltságos,és szegény időszakban,igazán tehetne valamit a szegény emberek segítésére!! Nem pöffeszgedni kéne neki és ülnie a pénzén,hanem valami jót cselekedni.
nick89
2011. május 05. 12:19
gyurcsányi,bajnai, veress, máté, stb is a semmiből lett milliárdossá. Mert sokat és jól dolgoztak, pláne tisztességesek is voltak. Később megszerezték az ország kormányrúdját. Akkorra meg pont kifogytak a jobbnál-jobb ötletekből és elkúrták. Sebaj, majd kifizetjük azt is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!