Nem tetszik a Jobbiknak Tom Lantos Intézet

2011. május 03. 11:13

Gyöngyösi Márton szerint a kormány Gyurcsány Ferenc ötletét porolta le az intézet felállításával. A politikus szerint Tom Lantos az amerikai képviselőház Lugosi Bélája, „magyargyűlölő, cionista, csaló, szélhámos”.

2011. május 03. 11:13

Kikelt a Tom Lantos Intézet ellen Gyöngyösi Márton jobbikos parlamenti képviselő. A politikus szerint a kormány Gyurcsány Ferenc ötletét „porolta le”, és túlzónak tartja, hogy a költségvetés 3 milliárd forinttal támogatja a „sóhivatali gittrágással” foglalkozó intézetet. Gyöngyösi szerint Tom Lantos az amerikai képviselőház Lugosi Bélája, „magyargyűlölő, cionista, csaló, szélhámos”.

Németh Zsolt külügyi államtitkár szerint Lantos Tamás magyar származású amerikai demokrata párti politikus volt, holokauszt-túlélő, aki magyarnak tartotta magát, nem gyűlölte a magyarságot. Figyelt a magyar ügyekre, a határon túli magyarság érdekében is sokszor fellépett. Hozzátette: a Lantos Intézettel olyan nemzetközi emberi jogi szervezet alakul, amely a közép-európai emberi és kisebbségi jogokért akar tevékenykedni. Elmondta, hogy nem 3 milliárd, hanem 100 millió forinttal támogatják az intézetet.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
advocaat
2011. május 03. 17:42
Németh Zsolt - és Viktor, továbbá Navracsics - MA KAOPNAK TŐLEM egy-egy e-mailt: én NAGYONNEM JOBBIKOS VAGYOK, NAGYONNEM, hanem kibaszottulFIDESZES, DE EZT MÁR NEM!!! A hülye zsidó anyátokkal szórakázzatok a MAGYAR NEMZET és a KERESZTÉNY NÉP nevében, basszátok meg!!! Miért nem RICSÁRD FIELD CIA Agent Provocateur-ről NEVEZTEK EL VALAMI CÉDA NYILVÁNOSHÁZAT, a KURVA ANYÁTOKAT??! Erről nem volt ám szó, Tagtársak - DE MÉG LESZ A FIDESZ MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG TAGGYŰLÉSEIN, basszátok szíven a tel-avivi ÖREGANYÁTOKAT!!!
radical
2011. május 03. 15:36
Igaza van a Jobbiknak! Ez aztán tényleg nagyon fontos probléma ebben az országban? Idióta ez a kormány.Tüntessenek ki minden ocska hazaárulót és nyalják ki a cigányok seggét!
Aldo Raine hadnagy
2011. május 03. 15:02
"Nem tetszik a Jobbiknak Tom Lantos Intézet" Ki nem sz*rja le? :)
Aromó
2011. május 03. 13:48
"határon túli magyarság érdekében is sokszor fellépett" Végül is igaz. II. Szulejmán is fellépett a magyar középkori állam tárgyában, Haynau érdeklődött a magyar szabadság ügye iránt, Clemenceau-t pedig nagyon érdekelte a történelmi Magyarország kérdésköre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!