Nem sértődött meg Szili a Fideszre

2011. április 14. 09:08

A Szociális Unió elnöke az MTV-ben elmondta, pártja nem a fideszes koncepció mellett tette le a voksát. Szili Katalin nem sértődött meg azon, hogy a többség leszavazta módosító indítványait.

2011. április 14. 09:08
Szili Katalin nem sértődött meg azért, mert a Fidesz valamennyi módosító indítványát leszavazta - állította a Szocialista Unió elnöke a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában. Az ellenzéki pártok közül egyedül a Szociális Unió volt, amely alternatívát tett le az asztalra. Nem a fideszes koncepció mellett tette le a voksát – hangsúlyozta Szili.
 
Arra az újságírói felvetésre, hogy ehhez képest „az alkotmánytervezet készítése kapcsán rendezett eseményeken folyamatosan exponálta magát a fideszes Szájer Józseffel”, Szili azt mondta: a konzultáció tette le a voksát, mert meggyőződése, hogy nem lehet hosszú távon két Magyarországot építeni, nem lehet egy gyűlöletstruktúrában megoldani bizonyos problémákat.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RepiP
2011. április 14. 14:14
2014-re le kell cserélni a Semjén-féle féregpártot valami emberarcúbbra. A Szoc. Unió talán jó lesz.
o9o
2011. április 14. 10:30
!soha többé mszp, soha többé fidesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!