Menesztették a Pest megyei főkapitányt

2011. április 18. 13:45

A belügyminiszter indoklás nélkül vonta vissza Ármós Sándor dandártábornok kinevezését. A menesztett vezető helyére a korábbi Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrfőkapitány érkezik.

2011. április 18. 13:45

Pintér Sándor belügyminiszter hétfőn indoklás nélkül vonta vissza a Pest megyei rendőrfőkapitány vezetői kinevezését - közölte az ORFK. Ármós Sándor rendőr dandártábornok helyét Simon Tamás rendőr dandártábornok, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság korábbi vezetője veszi át.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abcd
2011. április 18. 17:25
Az elbocsájtás módja, időzítése akkora dilettantizmusra utal, hogy a kiagyalóját hasonló képen kellene elküldeni. Egy hierarchikus, katonai szervezetet, mint a rendőrség, akkor lehet hatékonyan működtetni, ha a vezető tiszteletet vív ki magának , nem félelmet kelt. Hát a tisztelet már soha nem fog összejönni.
csinos
2011. április 18. 17:16
Úgy néz ki hogy ti abszolút fogalmatlanok és ostobák vagytok ezzel az emberrel kapcsolatban!!!! Eőször is! Az NMRFK vezetője volt és egy olyan embert ismertem meg benne, aki ha kell kiáll a legkissebb emberéért is, függetlenül attól, hogy milyen beosztásban dolgozik! Na ilyennel a rendőrségen (a 13 évem alatt!) egyel sem találkoztam!!!! Egyetlen egyel sem!!!! Rajta kívül természetesen! Nyilatkozott a szar anyagi helyzetről? Vajon miért? Azért mert szar és ezt ő ki is merte mondani....!!!!! S hogy mennyire szar a helyzet? A cafeteriára azt mondják április közepén, hogy nem tudják mi lesz mert nincsen rá keret...!! De ezt kimondani csak egy ember egy vezető meri... Mi lett a vége? Menesztették! Elmegy az összes a jó büdös picsába, aki az ilyen emberre azt meri mondani, hogy nem jó szakember és nem jó parancsnok, az pedig pláne bekaphatja akinek nem tetszik, hogy valaki kiáll valamiért és megmeri mondani az igazat! Én azt mondom hogy elég szomorú, hogy ilyen sok senkiházi vezető van ebben az országban, és aki ezt megszavazta az b....a meg a nénikéjét! Aki meg ilyen és ehez hasonló kommenteket ír mint ti az nem normális... és még tudatlan is! Semir (akinek kell az tudja ki vagyok)
advocaat
2011. április 18. 15:44
Ez az Ármós előtte a Kommunikációs/Sajtóosztályt vezette az ORFK-n. Egy fing kis jelentéktelen pöcs. Az indok mindegy is. De tán egyes megyei kapitányok, pl. Cegléd esete, is vizsgálandók lennének...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!