Hajléktalanok rohanták le a fővárosi közgyűlést

2011. április 27. 10:02

Aktivisták szakították félbe a fővárosi közgyűlés ülését, akik hatalmas lármát csapva tiltakoznak a hajléktalanok ellátását szűkítő, a közterületen való alvást büntető rendelet ellen - írja a Népszabadság.

2011. április 27. 10:02

A Város mindenkié szervezet tüntetői között hajléktalanok is vannak szép számmal. Kereplővel, dobokkal, bekiabálásokkal pillanatok alatt ellehetetlenítették a testület munkáját - írja a Népszabadság. Tarlós folytatná a közgyűlési munkát, de nem hallatszik semmi. Az LMP és az MSZP elhatárolódik az aktivisták akciójától, a kiérkező rendőrök a tiltakozók igazoltatásába kezdtek.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karcsi75
2011. április 27. 21:24
B@sszák meg tele vagyunk üres laktanyákkal kibelezett gyárakkal, miért nem lehet átalakítani lakásokká? Amúgy ha ilyen ütemben kerülnek utcára az emberek hiteltartozásaik miatt akkor emberi megoldást kell találni, de azonnal! (10 ingolstadti paripa árából már el is lehet kezdeni.................)
OrangeOrder
2011. április 27. 12:17
Valahol sajnálom én is a hajléktalanokat, de a libber sápítozás, hogy "ez nem old meg semmit", na az a legrosszabb. Legalább a mentál- és sima higéniés szempontok javulnak. Attól, mert sokan képtelenek kezelni a helyzetet - és lássuk be, a csövesek tekintélyes részének nagyon is kényelmes ott dagonyázni a mocskában meg tarhálni -, attól én még nem akarom ezeket (sem) kerülgetni. Igenis el kell takarítani a csöveseket, a kéregetőket, illegális árusokat az aluljárókból, utcákról, piros lámpáktól, mindenhonnan. Egy idő után kiderülne, hogy csak találnának valami munkaszerűt is. Az állam meg kényszerítse őket munkára. Napszám, útépítés, árvízvédelem, takarítás. Ja, és az erdőkben, parkokban sem akarom őket látni.
SZtR
2011. április 27. 11:30
De jól megy ezeknek a hajléktalanoknak! Mindegyiknek kamera vagy mobiltelefon van a kezében. :)
Honfi-fi
2011. április 27. 11:29
Az LMP és az MSZP elhatárolódik az aktivisták akciójától ----------------------------------------------------------- Érdekes, pedig ők szervezték. Most meg nem kell nekik a sok csöves. Jól látszik, akár a gyöngyöspatai eseményeket nézve, akár a csövesek akcióit, hogy a sötétben lappangó bolsevik hadak, megtalálták azokat az elégedetlen és feltüzelhető társadalmi rétegeket, akikkel nehezíthetik a kormány létezését és folyamatosan provokálhatják az országot. Minél nagyobb a balhé, nekik annál jobb. Ezt már réges-régen hatalmi eszközökkel le kellett volna törnie a megfelelő szerveknek. És feltérképezni azokat a felszín alatti bolsevik terror szervezeteket, akik aktivizálják ezeket a provokációkat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!