Bukott a Fidesz Győrben

2011. április 18. 08:09

Egy civil szervezet jelöltje nyerte a vasárnap megtartott önkormányzati képviselő-választást. Bárány István a szavazatok 60 százalékát szerezte meg.

2011. április 18. 08:09

Bárány István, a Pro Urbe Győr Egyesület jelöltje nyerte a vasárnapi önkormányzati képviselő-választást Győr 4. számú választókerületében - közölte a helyi választási iroda vezetője. Révfalu, Bácsa, Kisbácsa és Sárás városrész választópolgárai a február elején elhunyt Ottófi Rudolf (Fidesz-KDNP) alpolgármester egyéni közgyűlési mandátumának sorsáról döntöttek.

Közel 27 százalékos részvétel mellett Bárány István a voksok 60 százalékát, míg Pergel Elza, a Fidesz-KDNP jelöltje a szavazatok 37 százalékát kapta. A független jelöltként indult Ottlakán Beatrix a szavazatok 3 százalékát szerezte meg.

A Bács-Kiskun megyei Kunpeszéren 40 százalékos részvételi arány mellett megtartott időközi választáson Németh László független jelölt győzött, ő a voksok több mint 80 százalékát kapta.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2011. április 19. 03:42
Na, és hol maradtak a maszoposok?! Visszaléptek? Nem merték vállalni a következő nagy buktát? Látták, hogy esélyük sincs, ezért nagy szpíccsel kimenekültek. Alighanem Steppenwolfnak van igaza - mint mindig - hogy nem lesz már kormányzati hatalom az egyre zsugoródó bűnözőpártból.
küllő
2011. április 18. 12:43
Akkor gondolom ott is kezdik amit Esztergomban. Meg a Parlamentben 8 évig. Ha nem mi kormányzunk-akkor keresztbeteszünk mindennek.
senor calavera
2011. április 18. 12:10
Most akkor van demokrácia, vagy nincs demokrácia?
tevevanegypupu
2011. április 18. 11:48
Nem bukott a fidesz, Borkai Zsolt valtozatlanul a varos polgarmestere. Nem is beszelve arrol, hogy Gyor az o vezettese alatt sokkal szebb, tisztabb es a Belvaros meg elegansabb lett. Egyebkent Revfalu nem jobbikos negyed, a polgari negyed Nadorvaros es talan a Belvaros egy resze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!