Alpolgármestere lehet Arnóth utódja

2011. április 11. 10:10

A váratlanul elhunyt Arnóth Sándor polgármesteri székébe az eddigi püspökladányi alpolgármestert jelöli a Fidesz. Az országgyűlési képviselőségért Bodó Sándor indul.

2011. április 11. 10:10

A Fidesz Dombi Imrénét és Bodó Sándort jelöli az Arnóth Sándor halála miatt megüresedett országgyűlési képviselői, illetve polgármesteri helyekre. A püspökladányi időközi választáson induló Bodó Sándor a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke, míg a polgármesteri címre pályázó Dombi Imréné eddig Püspökladány alpolgármestere volt. A szavazást június 5-én bonyolítják le.

Bodó Sándor a munkahelyteremtést, a közmunkaprogramba való bekapcsolódását emelte ki esetleges képviselősége fő feladataként. Dombi Imréné Arnóth Sándor örökségét folytatná Püspökladányban.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sohi
2011. április 11. 14:14
Akkora csőddel, amit Arnóth maga után hagyott a városban... Dombiné még nem realizálta teljesen, mit vesz a nyakába. Ha nem a Fidesz nyer, mi lesz az eddig kiépítgetett kis helyi szemétdombbal??? Mi lesz a talpnyalók százaival? A városi TV-vel????? Értelmes ember nem szavaz a Jobbikra. Megoldási javaslat nincs, csak cigányozás és zsidózás a részükről. Nem látok komoly alternatívát (személyiséget) köztük. Bár Arnóth sem volt egy nagy durranás, csak az urambátyámozással hódított a hülyék között. :)))
diotoro10
2011. április 11. 12:32
Az a környék sem a béke szigete...és már a Fidesz is kimutatta a foga fehérjét, ezért nagyon kíváncsi vagyok a Jobbik szereplésére a tavalyi 23 % után. Természetesen más párt szóba sem jöhet, csak az érdekel, hogy mennyit változott az arány a Jobbik javára. Ez akár országos tendenciára is utalhat...
o9o
2011. április 11. 11:54
!soha többé mszp, soha többé fidesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!