West-Balkán: perel az egyik áldozat családja

2011. március 17. 13:19

A terézvárosi jegyző és a Polgármesteri Hivatal ellen is kártérítési pert kezdeményez a West-Balkán-tragédia egyik áldozatának családja. A jegyző szerint nem volt jogszabályi lehetősége arra, hogy bezárassa a West-Balkánt.

2011. március 17. 13:19

A terézvárosi önkormányzat jegyzője, illetve a Polgármesteri Hivatal ellen is kártérítési pert kezdeményez a West-Balkánban történt, három halálos áldozatot követelő tragédia egyik sértetti képviselője, Békefi László ügyvéd - írja a hvg.hu. A lap szerint a történtekhez hozzájárult, hogy az önkormányzat illetékesei nem tettek eleget ellenőrzési kötelezettségüknek.

A jegyző azzal védekezik, hogy nem volt jogszabályi lehetősége arra, hogy fellépjen a buli ellen, és azonnali hatállyal bezárassa a West-Balkánt kilencven napra, ugyanakkor azt január 15-e után négy nappal már meg tudta tenni - közölte Békefi.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2011. március 18. 09:43
Soha sem volt biztonságos kis (no meg nagy)korúaknak éjszakai szórakozóhelyekre menni, de valamikor nem volt szégyen a szülői kíséret.
Best retards
2011. március 17. 15:00
Lendvai! Ha elpusztulsz, pezsgot bontok. Bent van a melyhutoben. Nincs mar sok neked hatra. Ha elpusztulsz az jo lesz mindenkinek, neked is.
gentry
2011. március 17. 14:42
Gyomorforgatónak tartom, hogy valaki a gyermeke halálából akarjon pénzt csinálni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!