Tarlós áthelyezné a szovjet emlékművet

2011. március 23. 09:55

Tárgyalásokat kezdeményez Moszkva polgármesterével a fővárosi Szabadság téren található szovjet emlékmű áthelyezéséről Tarlós István főpolgármester – írja a Magyar Nemzet. A Szabadság teret Roosevelt térre keresztelnék át.

2011. március 23. 09:55

Áthelyezné a Szabadság téri szovjet emlékművet a főpolgármester. Tarlós István elmondta, a Fővárosi Közgyűlés április 6-i ülésén nevezné át a jelenlegi Roosevelt teret Széchenyi István térre. A Szabadság tér – ahol az Egyesült Államok nagykövetsége is van – pedig az egykori amerikai elnök nevét viselné.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atisz
2011. március 24. 09:45
Ez most komoly? Egy zsarnoki emlékművet nem áll jogában eltávolítania a magyar államnak? Ki mondja ezt meg? Az észtek meg tudták csinálni, pedig jelentős orosz kisebbség él náluk. Miért? :(
egysegelem
2011. március 23. 18:29
"Tegnapi nyilatkozatának ellentmondva ma délután már úgy fogalmazott Tarlós: "jelenleg nem aktuális a Szabadság téri szovjet emlékmű esetleges áthelyezése", ő pedig "nem fog diplomáciai bonyodalmakat okozni, ezért egyelőre a kérdésben érdemben nem is kíván nyilatkozni"." Hat is belatta, amit delutan irtam, igazabol belekezdeni se kellett volna, ennek csak pofon lehetett a vege. Nem ertem miert nem hallgatnak az okosabbra...
states
2011. március 23. 14:04
Az új helyszínnek mindenképpen javasolnám a Jókai utcát, a szoci székház bejárata előtt húzzák fel, de csak annyi helyet hagyjanak, hogy Török Zsolt feje már ne férjen ki...
Honfi-fi
2011. március 23. 13:26
Tarlós áthelyezné a szovjet emlékművet ----------------------------------------------- Ha a pongyola címet szó szerint kell érteni, akkor kicsit hülyén fog kinézni Tarlós Úr a hátán a bazi ruszki obeliszkkel. De tőlem, viheti, ahova akarja, csak nehogy beszakadjon a barna kód a nacijába, a nagy erőlködéstől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!