Nyertek a filozófusok a Hír TV ellen

2011. március 08. 15:46

A Fővárosi Bíróság ítélete szerint a Hír TV több esetben is téves dolgokat állított Gábor Györgyről és Geréby Györgyről.

2011. március 08. 15:46

Sajtópert nyert két filozófus a Hír TV-vel szemben. A Fővárosi Bíróság elsőfokú ítélete szerint Gábor György és Geréby György a csatorna állításával szemben nem részesült 180, illetve 89 millió forintos pályázati támogatásban. Ezen kívül egyikük sem munkavégzés nélkül, hanem három éves kutatómunkájukért kaptak munkadíjat az MTA Filozófiai Kutatóintézetétől - írja a NOL. A bíróság kötelezte a Hír TV-t arra, tegye közzé, hogy hamis színben tüntette fel Geréby György egykori miniszteri tanácsadói szerepét.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Juggernaut
2011. március 09. 15:13
Valótlanul híreszteltük, hogy Gábor György és Geréby György pályázati támogatásban részesültek. A valóság ezzel szemben az, hogy a cégeik részesültek a támogatásból. http://www.magyarhirlap.hu/belfold/regi_irasaikat_adtak_ki_ujra_a_luxusfilozofusok.html
kispufi
2011. március 09. 09:39
na bumm, a harasztot mindenesetre megzörgette a valótlan hír, a balsajtó is mindig így csinálta, az mégse érte el az itt rémhírtévézők ingerküszöbét.
Öreg
2011. március 08. 19:59
Gondolom, azért az ismertetett ügyek vizsgálata tovább folyik és előfordulhat, hogy valamelyik filozófus urat-mondjuk 1-2 millió Ft-os- büntetésben részesitik- akkor uj helyzet áll elő. A gyorsan itélkező biró -valótlan állitások alapján- téves itéletet hoz, mi lesz a következmény? Mert a gyorsaság nem ördöngősség, emiatt - hány éve is- még mindig folyik a HIR TV-s riporterek által Helmeczi ellen inditott per. /Aki nem tudná, a kábitószer ügyhöz kapcsolódó -MSZP-s személyeket is érintő- perről van szó/ Ugye Honphibu!
honphibu
2011. március 08. 16:03
Hazugság! pl. a HírTV nem mondta be!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!