Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Nem mondja meg Schmitt, ismerte-e az ügynököket

2011. március 16. 10:25

Nem nyilatkozott Schmitt Pál a Stop-nak arról, ismerte-e az Astoriában dolgozó szt-tiszteket.

2011. március 16. 10:25

Nem reagált a Stop-nak arra kérdésre Schmitt Pál, hogy ismerte-e azt a két szigorúan titkos tisztet, akik abban az időben dolgoztak az Astoria szállóban, amíg ő igazgató-helyettes volt. Schmitt 1976-tól 1981-ig töltötte be az igazgató-helyettesi posztot, ebben az időszakban az üzletvezető-helyettesként dolgozó D. Varga József és utódja, Pain Lajos is az állambiztonság kötelékében dolgoztak.

A szállóban dolgozó szt-tisztek a külföldi vendégeket figyelték, ám az elhárítás területén dolgozó tisztektől semmilyen jelentés nem maradt fenn, ezért pontosan nem tudni, miről is jelentettek. Az ügynököknek szorosan együtt kellett működniük a szállodai vezetéssel, a vezetésnek pedig tudnia kellett róluk, hogy fedett tisztek - írja a Stop.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flo
2011. március 17. 13:42
Ööö, nem emlékszem. Egyébbként is sokkall fontosabnakk tarttom hangsújozni azt az ereddménnyet, hogy nyillatkozattaimmal, sikerüllt el érni azt, hoggy úlyra a köszbeszéd tárgya lett a magyar nyelv védelme, a hejessírás fontosságga. De ha most megbocsát, drótpostát küldött a Miniszter Elnök Úr, hogy alá kell írnom egy új törvénnyt, valami alaptörvény. Szól itt a kötelesség.
drieno
2011. március 17. 07:45
technikai személyzetek szoktak regélni szürke öltönyös emberekről, akiknek külön szobájuk volt, nem köszöntek senkinek és nekik se köszönt senki egyszer az egyik részeg volt, és köszönt egy villanyszerelőnek - azonnal áthelyezték
szekeres
2011. március 16. 16:22
Drága Barátaim Gondoljátok az Olympián nem volt vele ügynök. Gondoljátok Titeket nem figyelt ügynök. Sajnos minden harmadik állampolgárra jutott egy figyelő ember és ezért kevés a nyugdíjunk, mert őket kell eltartani, mert dupla nyugdijat kapnak.
di maggio
2011. március 16. 15:59
Vajon mi lehet a célja a Stop.hu bátor kérdésének ?Csak nem az államfő lejáratása ? Érdekes fazonok ezek a ballibek. A szerencsétlen megzsarolt Pokorni apuka elítélendő figura. Az ugyanebben a cipőben járó Szabó István filmrendező hős. A pénzért Szt tiszt Megyó a haza védelmezője a Kgb ellen. Gondolom az államfőből most fabrikálnának kollaboránst.Fiúk, ez a lemez sokáig sercegett, de tavaly végérvényesen lejárt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!