Gárdistákat vettek őrizetbe

2011. március 15. 14:49

Több embert vett őrizetbe a rendőrség a Hősök terén, ahol avatásra készültek a Magyar Nemzeti Gárda tagjai.

2011. március 15. 14:49

Az avatás résztvevői mintegy ötszázan, terepszínű ruhában és árpádsávos zászlókkal érkeztek meg délelőtt a térre. A rendőrök felszólították az esemény résztvevőit, hogy fejezzék be jogsértő tevékenységüket, mivel a betiltott szervezet tagjai alakzatban vonultak a téren.

A gárdisták a felszólításnak nem tettek eleget, így az egyenruhások igazoltatni kezdték a jelenlévőket, majd a rendezvényt a rendőrök leállíttatták.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2011. március 16. 17:40
"...alakzatban vonultak" : vigyázzunk a séta közbeni lépéstartással is.
Thomas Müller
2011. március 16. 10:28
aki a nemzeti gárdát szidja és kezet emel rá, az minden országban közel áll a hazaáruláshoz
morfondír
2011. március 15. 19:53
Ha ezt március 15-e alkalmából írtad, akkor úgy kell neked, kisfiam! Ha meg okostojás eszmefuttatásodnak akartál ilyeténformán címet adni, akkor meg egyszerűen buta vagy. Yuppie a gépnél fikázza magyar, mer'az a cool! Ennél több ebből nem jön le.......
lancelotbeka
2011. március 15. 19:07
Nem vagyok Gárda-fan,de inkább őket lássam vonulni,mint anno Siófokon a "tisztességes" bodzaszedőket...Akiket persze meg sem merte szólítani a rendőrség....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!