Fordulat a Budaházy-ügyben

2011. március 11. 12:00

A Budaházy-ügy tizenegyedik rendű vádlottja részletesen beszámolt a Magyarok Nyilai terrorcselekményeiről. A terhelő vallomásban Budaházy Györgyről is szó esik.

2011. március 11. 12:00

Magáról és feltételezett tettestársairól is terhelő vallomást adott a Magyarok Nyilai-ügy egyik vádlottja. A tizenegyedik rendű vádlott részletesen feltárta saját és társai - köztük az elsőrendű vádlott Budaházy György - szerepét is a vád által leírt terrorcselekményekben.

A vádlott nem a bíróságon tette meg vallomását, hanem korábban az ügyészek előtt számolt be részletesen a Magyarok Nyilai tevékenységéről. A vádlott részleteket közölt korábbi kormánypártok irodái és ingatlanjai, illetve melegbárok elleni támadásokról és az azokra való felkészülésről.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!