Bemutatták az LMP új országos választmányát

2011. március 06. 15:23

A Lehet Más a Politika kétnapos budapesti kongresszusának döntése alapján a párt 13 tagú új választmányába hat regionális küldött, hat, funkciókra választott tag, valamint a párt frakcióvezetője került be. A párt továbbá rögzítette, melyek a demokratikus alkotmányozás feltételei és továbbra is csak akkor vesznek részt a folyamatban, ha ezek teljesülnek - jelentette be Schiffer András.

2011. március 06. 15:23

Schiffer András frakcióvezető vasárnap elmondta: az LMP országos választmányának tagjai Berze Márton budapesti régióküldött, Dorosz Dávid választmányi titkár, Falusi Norbert önkormányzati ügyvivő, Hankó János észak-magyarországi régióküldött, Karácsony Gergely stratégiai és közpolitikai ügyvivő, Ladányi Attila dél-dunántúli régióküldött, Pető Ernő alföldi régióküldött, Priksz Gábor országos szervező, Schiffer András frakcióvezető, Szabó Zsolt észak-dunántúli régióküldött, Szél Bernadett szóvivő, Turcsán Szabolcs Pest megyei és brüsszeli régióküldött, valamint Vágó Gábor szóvivő.

 
A hétvégi volt a párt negyedik tisztújítása. Az új struktúra a demokratikusabb és hatékonyabb működést segíti majd elő - mondta el Vágó, aki szerint a regionális delegáltak a párt alsó és középszintjeivel folyamatosan tudják majd tartani a kapcsolatot. A Lehet Más a Politika továbbá rögzítette, melyek a demokratikus alkotmányozás feltételei, és továbbra is csak akkor vesznek részt a folyamatban, ha ezek teljesülnek - jelentette be Schiffer a sajtótájékoztatón. A frakcióvezető úgy látja, hogy a Fidesz a megerősítő népszavazás és az Alkotmánybíróság jogköreinek helyreállításának kérdésében nem elzárkózó. Schiffer András szerint viszont a kormány a gyors alkotmányozási folyamatot a „megszorító csomag előtt fügefalevélként” kívánja használni.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gillag74
2011. március 07. 11:47
Ezt már megfilmesítették Hollywoodban,micsoda csapat címmel.
atila68
2011. március 06. 23:22
"párt továbbá rögzítette, melyek a demokratikus alkotmányozás feltételei" Kétharmad. Ehhez két nap kellett!
Öreg
2011. március 06. 21:50
Gondolom, hamarosan befogadják Bokrost is, sok bennük a közös.
kamasuka
2011. március 06. 20:43
Na b+, a fórummotor miatt valaki kiütötte a hozzászólásom. Úgyhogy még 1x nem írom be. Sajnos nem copyztam előre, pedig be szoktam ha hosszú, így már nincs meg. Sajnálom, mert lényegretörő volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!