Lengyelország
ÉLŐ
Hollandia

Ügynökváddal illetik Böröczöt

2011. február 10. 11:13

Titkosszolgálati beszervezésre utaló dokumentumok kerültek nyilvánosságra a médiaalap élére került Böröcz Istvánról, aki tagadja az ügynökvádakat.

2011. február 10. 11:13

Ügynöki beszervezésről hoztak nyilvánosságra információt a médiaalap élére került Böröcz István múltjáról. A 6-os karton a Népszava szerint hitelesnek tűnik, de a bírói gyakorlat szerint ez még nem bizonyít tényleges ügynöki munkát, csak azt, hogy az állambiztonsági szervek nyilvántartották az illetőt.

Böröcz a Népszavának visszautasította a vádakat, és kijelentette: soha semmilyen beszervezési lapot nem írt alá, és ügynöki tevékenységet soha nem folytatott.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2011. február 10. 18:54
Na és ha ügynök volt? Attól hogy spicli volt lehet belőle akár külügyminiszter is.
soelmo
2011. február 10. 16:58
Ne verje senki más farkával a csalánt! Szabó István, vagy gróf Eszterházi Péter ugyancsak sokat köszönhet....egész életművüket akár..., hogy vagy személyesen, vagy apai ágon a kommunista rezsim beépített ügynökei voltak. Ne próbálja senki elhinni, vagy elhitetni, hogy ennek semmi szerepe nem volt a karrierjükben. És akkor az áldozataikról még semmit nem beszéltünk.
istvami
2011. február 10. 13:29
Szempontpuska: "20 év eltelt már a rendszerváltás óta. Elég idő arra, hogy megítéljük őket előéletük nélkül is." Érdekes az ötlet. Ird meg ezt a Wiesenthal Intézetnek (vagy alapítványnak), vajon mit válaszolnának... Gondolkozz egy kicsit szempontparittya...
mr.Marcang
2011. február 10. 13:09
Amikor gyurcsány ügynöközött és Szegvári személyében engesztelhetetlen ellenséget szerzett magának, akkor lényegében megzsarolta az úri közönséget, tekintettel arra, hogy utána nem történt semmi. Húsz év óta sakkban tartják az illetékeseket. Jó lenne már, ha vége lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!