Titkosszolgálati módszerekkel figyelhetik meg a közszolgákat

2011. február 21. 22:18

A korrupció megelőzéséhez titkosszolgálati módszerrel gyűjthetnek adatokat a köztisztviselőkről. Ha nem járulnak hozzá, hogy megfigyeljék őket, automatikusan elvesztik az állásukat.

2011. február 21. 22:18

A korrupció megelőzéséhez titkosszolgálati módszerrel gyűjthetnek adatokat a köztisztviselőkről. Ha nem járulnak hozzá, hogy megfigyeljék őket, automatikusan elvesztik az állásukat - hangzott el az RTL Klub hétfő esti híradójában.

A Nemzeti Adó és Vámhivatalnál dolgozók egy része már megkapta a beleegyező nyilatkozat nyomtatványát, március 2-ig kell aláírniuk. A 2010-es törvénymódosítás nemcsak rájuk, hanem a legtöbb köz- és kormánytisztviselőre is vonatkozik. Az indoklása szerint az a cél, hogy kiderüljön: a köztisztviselő eleget tesz-e a hivatali kötelezettségeinek. Az ügyben vizsgálódik az Ombudsmani Hivatal.

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ha1ba
2013. január 23. 19:08
Nagyon nagy sikkasztások és korrupciók voltak az MSZP ideje alatt. És azok a köztisztviselők még mindig ott vannak. Győri önkormányzat mellék épülete a vasutállomással szemben. Feketén vásároltak titkosszolgálati eszközöket otthonukba. A Móricz Zsigmond rkp 6-8 azzal játszanak van egy weboldalam is erről: https://sites.google.com/site/elmemanipulacioellenimozgalom/
Trükkök Százai...
2011. február 22. 20:40
Idáig is figyelhettek bárkit,nem új dolog ez. Csak most legalizálva lesz,és meg is kell köszönni. Végül mindegy is,hogy az eredmény szempontjából hasznos intézkedés-e,vagy sem,normális országban ilyen nem létezik,nem létezhet. Ezt egyszerűen nem lehet semmivel megmagyarázni. Az ezzel kapcsolatos visszaélésekről nem is beszélve. Nyilván,rendíthetetlen jellemű figurák irányítanák a műveleteket... És nekünk mikor kell aláírni valami hasonlót?
küllő
2011. február 22. 20:21
Rákosi pajtás elismerően bólogatna!!
abraka
2011. február 22. 16:05
Ez az ország rákfenéje, mert húsz év alatt innen elsíboltak, elloptak cirka 50 ezer milliárdot, és csak annyi történt, hogy megpróbálták egymásra kenni. És soha egyetlen kibaszott kormány sem hozott, egyetlen komoly korrupcióellenes törvénycsomagot. Ezért szopunk 20 éve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!