Szabadlábon a moszkvai ingatlanügy gyanúsítottjai

2011. február 10. 13:55

A Pesti Központi Kerületi Bíróság szabadlábra helyezte Horváthné Fekszi Márta volt külügyi államtitkárt, Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. volt vezetőjét és Székely Árpád volt moszkvai nagykövetet.

2011. február 10. 13:55

Az ügyészség fellebbezett a határozat ellen, így az nem jogerős. A bíróság épületéből távozó gyanúsítottak egyike sem nyilatkozott az újságíróknak. A moszkvai kereskedelmi kirendeltség 2008-as értékesítése miatt a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal tett feljelentést.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2011. február 11. 00:21
Ez már nem az első nagyhal , ami kicsúszik az igazságszolgáltatás kezéből. Nem akarom a kormánybiztost okolni , de a bizonyítékgyűjtésbe több és alaposabb munkát kell fektetni , ugyanis így az elszámoltatásból,mint ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja, kaka lesz.
küllő
2011. február 10. 19:01
Ennek a sólyomszemű elszámoltatóknak a tekintetük nem ér el addíg hogy ESETLEG utánnanézzenek deutch elvtárs beléptetőkapus pénzkidobása mekkora kárt is okozott? Vagy itt is előlép az "ő a mi komcsimk" effektus?
medve
2011. február 10. 14:44
Uraim, Hölgyeim! Ez egy komoly ügy komoly fázisban. Ha be akarod tartani a törvényeket, az hosszú út. Várható volt, hogy nem maradnak előzetesben. Védekezzenek szabadlábon. Nem ez a lényeg. A lényeg a vádemelés és a bírósági tárgyalás. A lényeg, ha elmarasztalják az érintetteket, akkor az törvényesen történjen.
medve
2011. február 10. 14:27
Lassan a testtel: 1. A bíróság nagyon ritkán helyez előzetesben ilyen ügyben, ha csak nem prejudikálható az ítélet. Tetten ért lopás vagy gyilkosság prejudikálható. Ebben nincs semmi baj. 2. Az ügyészség fellebezett, nem jogerős a bíróság döntése. Várjuk ki a végét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!