Éles lőszereket küldtek a rendőrfőkapitánynak

2011. február 12. 12:20

Éles lőszert küldtek Hatala József országos rendőrfőkapitánynak, a fenyegetést jelentő ajándékot bűnügyi technikusok vizsgálják. Makula György őrnagy, a BRFK szóvivője a Borsnak elmondta: a fenyegetést ugyan komolyan veszik, azonban Hatala tábornok nem változtat szokásain és meg fog jelenni tervezett programjain.

2011. február 12. 12:20

Éles lőszereket küldtek Hatala József országos rendőrfőkapitánynak - írja a Bors. A feladó kiléte egyelőre ismeretlen, a bűnözői körökben fenyegetést jelentő lövedékeket, illetve a borítékot, amelyben érkeztek a rendőrség bűnügyi technikusai vizsgálják. 

A rendőrség, mint minden fenyegetést, ezt is komolyan veszi - mondta el a lapnak Makula György őrnagy, a BRFK szóvivője. Hatala tábornok azonban nem változtat a szokásain, részt vesz tervezett programjain - tette hozzá.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagytestver
2011. február 12. 14:35
Kamu az egész, vegytiszta szélhámosság!
HSL
2011. február 12. 13:49
Gondolom a fenti hír kíválóan alátámasztja, hogy miért kell terrorelhárító központ, meg extra pénz a szervezett bűnözés elleni központnak. A napi hírekben azért még mindig valami más dominálja a bűnügyi híreket: http://index.hu/bulvar/hirek/2011/02/12/megoltek_egy_idos_asszonyt_rakamazon/
magnamater
2011. február 12. 13:02
Bátor a kapitány úr, nem fél talán még a cigányoktól se - mi, öregek, bizony félünk és fegyverünk sincs, próbáljon értünk is valamit tenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!