Jobbik: A gyerek után járó szavazat nemzetárulás

2011. február 15. 12:46

Csak egy „gyengeelméjű” párt ötlete lehet a gyermekek után járó szavazati jog - közölte a Jobbik politikusa. Apáti István szerint a gyermekek után járó szavazati joggal a cigányság kapna aránytalanul nagy beleszólást az ország vezetésébe. A Jobbik a javaslat elfogadása esetén az Alkotmánybírósághoz fordul.

2011. február 15. 12:46

Csak egy „gyengeelméjű” párt ötlete lehet a gyermekek után járó szavazati jog - jelentette ki a Parlamentben tartott sajtótájékoztatóján a jobbikos Apáti István. Apáti szerint az ötlet teljesen elfogadhatatlan, és tulajdonképpen egyenlő a választójogi cenzus bevezetésével.

A jobbikos politikus szerint a gyermekek után járó szavazati joggal a cigányság kapna aránytalanul nagy beleszólást az ország vezetésébe: „Magyarországon a kisebbség dönthetne majd a többség sorsáról, az kimeríti a nemzetárulás és a hazaárulás kategóriáját.” A Jobbik a javaslat elfogadása esetén az Alkotmánybírósághoz fordul - közölte Apáti.

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2011. február 17. 13:21
kurvára látszik hogy a fidesz be totál van szarva attól hogy olyan kérdésekhez nyúljon, akár csak olyan véleményt fogalmazzon meg amiből könnyedén rasszista vádat lehet hazudni... vagy összemossák a jobbikkal stb ez politikai képmutatás kényszere
Senye Péter
2011. február 16. 17:25
Makovecz: "– Mindenki a cigányokra mutogat. Elfeledve, hogy valóban tönkretették őket. A szocializmus felszámolta a belső közigazgatásukat, vagyis a vajda-rendszert, és megszűntek azok a szakmák is, amelyekben kiválóak voltak a cigányok. Sok remek ácsot ismertem közöttük. Most ülnek otthon, és gyerekeket gyártanak, hogy jöjjön a segély. Egyes családok pedig úgy egészítik ki mindezt, hogy hídkorlátokat visznek el. Meg amit érnek. Fokozatosan felszámolták, háttérbe szorították a cigányzenét is, nagy baj, mert ezzel megszűnt a cigányság arisztokráciája. Kötelességünk kiemelni őket ebből az állapotból, mert ők ebben az országban váltak ilyenné. "
de karatna
2011. február 16. 12:51
Magyarország ellen beszélsz? ______________________ NEM! Annyit hangsúlyozok ki, hogy a cigány az cigány és nem magyar (!!). Csupán Magyarországon él és itt honosodott. ű Ha délibb területen telepszik le a cigány, akkor romániai vagy bulgáriai cigány, ha nyugatabbin, akkor spanyolországi cigány! De ez a megtelepedési hely a CIGÁNY lényegén nem változtat. Mint ilyent, az értékén kell kezelni és a társadalmi súlyánál fogva. A cigány pedig egy olyan mennyiségi kérdés, amely minőségbe, hasznos társadalmi produkcióba a belátható időn belül nem fog átcsapni! Tehát a magyar társadalomba egy improduktív és eltartott népesség a lehetőségein túl ne terjeszkedjen. Ha már a DEMOKRÁCIÁT megbolondult világunk ilyen idióta és önfeladó módon értelmezi. Bár én és még sokan mások nem!!! Nem így!
states
2011. február 16. 08:42
A hülyébbnél hülyébb ötletelések a Fidesz részéről egyre idegesítőbbek lesznek a választók számára is. A héten kettővel is megajándékozták a nagyérdeműt, a másik a 2 hetenkénti ülésezés. Ezzel is úgy vannak, mint a töltött káposztával. Azt hiszik minél többször melegítik fel, annál jobb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!