Elfogták a főkapitánynak lőszert küldő férfit

2011. február 12. 15:17

Őrizetbe vette a rendőrség azt a 61 éves Győr-Moson-Sopron megyei férfit, aki éles lőszert küldött az országos rendőrfőkapitánynak, az akcióban budapesti kommandósok is részt vettek. A gyanúsított kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerte.

2011. február 12. 15:17

Őrizetbe vette a rendőrség azt a Győr-Moson-Sopron megyei férfit, aki két éles kispuskalőszert küldött postán egy borítékban az országos rendőrfőkapitánynak - tájékoztatott az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője. Makula György elmondta: a gyanúsított kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte. 

A 61 éves férfit lakásán fogták el, az akcióban a fővárosból érkezett kommandósok is részt vettek. Az ügyben további eljárást lőszerrel való viszaélés bűntett elkövetésének gyanújával indít az V. kerületi rendőrfőkapitányság.
 
(Kép: mixonline.hu)

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komka
2011. február 13. 17:13
Ezt is Budaházy szervezte a börtönből, Gaudival, Nyilas Barbival és Novákkal.
magnamater
2011. február 13. 11:42
Ez ám a gyorsaság! Ha az öregúr milliárdokat sikkaszt, vagy 56-osokat öl, még évtizedekig hiába keresné a rendőrség - vagy talán nem is keresné.
Nagytestver
2011. február 13. 11:00
Az sem kizárt, hogy a bácsi olcsóbban vállalta a jónép megvezetését, mint Dietmar Clodo.....
Lorpo
2011. február 12. 18:43
Szegény, pont egy rendőr főkapitánnyal kell kekeckednie? Kíváncsi lennék mi volt a fejében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!