Címeres kitűzők a közigazgatásban

2011. február 08. 13:57

Ajánlott ajándék a központi közigazgatási dolgozóknak: címeres kitűzőt és egy kísérőlevelet kaptak a kormányzattól.

2011. február 08. 13:57

Magyar címert ábrázoló kitűzőt kaptak a központi közigazgatásban dolgozók a kormánytól, melyet egy kísérőlevél keretében adtak át. A kabinet szerint a köztisztviselőknek ajánlott hordani a kitűzőt: „senkit nem akarunk megakadályozni hazafias érzései kifejezésében”. A Stop.hu szerint megosztja a köztisztviselőket az ajándék.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peetmaster
2011. február 14. 10:10
márpedig ez így akkor is szimbolikus faszság. Tiszta 1984, hogy "nem akarnak senkit megakadályozni". Ez pont olyan, mint hogy az emberek 97%-a az állami nyugdíjat választotta. A lófaszt. Ez valóságtorzítás, ami dühítő. Egyszerűen deklarálják, hogy mi a helyes. Mégpedig egy erősen félelemkeltő módon. Ezt most mondom először tavaly április óta.
Silvio
2011. február 08. 20:35
Ez már fasizmus!! Sok emberben már az is okkal félelmet kelt, ha a rendőrség és a honvédség is magyar nemzeti szimbólumokat visel. Én már csomagolok!!!
Mimes
2011. február 08. 18:18
Miért van az hogy mindig akad legalább egy ember, aki szerint egy kis nemzeti öntudat építés "valami szimbolikus f.szság"? Mert igen is ránk fér, hogy végre leromboljuk azt, amit jó pár éve próbálnak belénk verni, hogy ha magyar vagy az rossz dolog és szégyeld magad. Amiket itt megengedtek maguknak az elmúlt években egyesek, azért pl. a nagyon elfogadó/befogadó USA-ban már nyilvánosan lincselték volna meg őket vagy haza árulásért börtönben pislognának!
vendée
2011. február 08. 18:06
Mi a búbánat a baj abban, hogy egy állami közszolgának a magyar állam címerét ábrázoló kitűzőt kellene (nem is "kell"!) viselnie? Esetleg problémát okoz a középületekre kitűzött nemzeti zászló? Esetleg a tantermekben a falra függesztett állami címer megosztja a diákságot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!