Bokros nem árulja el a szavazóit

2011. február 25. 16:51

Válaszolt az MDF elnök, Makay Zsolt által küldött levélre Bokros Lajos. A politikus leszögezi: nem lép vissza az rurópai parlamenti képviselőségtől.

2011. február 25. 16:51

Bokros Lajos levélében úgy fogalmaz: a választók elárulása lenne, ha feladná azt a törekvését, hogy a saját eszközeivel valódi szabadelvű-konzervatív alternatívát képviseljen mind az Európai Parlamentben, mind a hazai közvélemény előtt. Ugyanakkor tudomásul veszi, hogy a közösen elkezdett munkában Makay Zsolt a továbbiakban nem kíván részt venni.

Az EP-képviselő szerint a 2009-es európai parlamenti választásokon a szavazópolgárok arra a MDF-re voksoltak, amit ő vezetett. Így a választók legalább annyira az általa megtestesített programra és politikára szavaztak, mint általában magára az MDF-re.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2011. február 27. 04:56
Az európai parlamenti magyar képviselőkre nem is szavaznak, nem is szavazhatnak a választópolgárok. Az összeset a pártok delegálják a listáikról, a választók nem dönthetnek.
hátakkor
2011. február 26. 21:54
Milyen szavazói??
egysegelem
2011. február 26. 20:52
Kizarolag Bokros miatt szavaztam az MDFre az EU parlamenti valasztasokon, hogy a sok fideszes bohoc mellett egy komoly ember is kepviselje Mo-t. Ez a Makay nem tudom kicsoda, de meg eletemben nem hallottam rola, es remelem ez a jovoben is igy marad. Bokros a keves komolyan veheto magyar politikusok egyike, szakmai elemzesei, kozgazdasagi joslatait mindig szivesen olvasom, elorejelzeseit megfogadom.
Vizigót
2011. február 25. 21:58
Volt valaki aki elhitte, hogy Lajos majd önként lemond a fasza kis eu-képviselőségéről? Naivitás csimborasszója. Az MDF meg így járt, köszönjék Kalapos Ibinek és Tökömnyi Karcsinak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!