A főváros értékesítési tervében 122 ingatlan szerepel

2011. február 02. 13:03

Hétfőn a fővárosi közgyűlés jóváhagyta 122 ingatlan eladását, többek között szállodák és vidéki kastélyok szerepelnek a listán.

2011. február 02. 13:03

Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes szerint a javaslat némileg félre érthető, valójában nem akarják feltétlenül eladni az összes ingatlant, előbb számba veszik mire hasznosíthatók. Továbbá hozzá tette, hogy a főváros a jelenlegi nehéz gazdasági helyzet ellenére sem akarja elveszteni az ingatlanvagyonát.

Az eladásra szánt ingatlanok listáját még az előző városvezetés készítette elő, de ezek közül nem tudták mindet átnézni, ezért sem egyértelmű, hogy mi lesz a sorsuk. A Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. (BFVK) előterjesztése szerint a 122 ingatlanból 25-nek az értékbecslését már megkezdték.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2011. február 02. 15:16
Most, amikor ennyire nyomottak az árak? De legalább magyaroknak.
Winston Smith
2011. február 02. 14:44
"Az eladásra szánt ingatlanok listáját még az előző városvezetés készítette elő..." ...és töretlenül folytatódik a közvagyon magánkézre játszása. "Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes szerint a javaslat némileg félre érthető..." Ami félreérhető, az valamiért az. Hiába próbálja ez a fasz csokiba csomagolni a keserű pirulát, a lényeg, hogy az ipar után most az ingatlanvagyon is külföldi kézre kerül. "Továbbá hozzá tette, hogy a főváros a jelenlegi nehéz gazdasági helyzet ellenére sem akarja elveszteni az ingatlanvagyonát." Gondolom ezért adják el. Hogy ne veszítsék el. Ki a faszt néz ez hülyének?
pityesz74
2011. február 02. 14:24
Csak na úgy mint az előző tolvaj banda,mert mentek ti is a picsába!Ha nem adnak érte normális árat akkor inkább hasznosítsák valamire!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!