WB: Halálos tömegszerencsétlenség történt

2011. január 26. 16:30

Halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt folyik tovább az eljárás. Az ügyben meggyanúsított hat ember szabadlábon védekezik. A szórakozóhelyet a terézvárosi jegyző január 19-én 90 napra bezáratta, majd a West Balkán néhány nappal később honlapján közölte, hogy végleg bezár.

2011. január 26. 16:30

A rendőrségi felhívás és adatgyűjtés eredményeképpen megállapították, hogy a szórakozóhelyen a tragédia estéjén kialakult tülekedésben 14 ember szenvedett nyolc napon belül gyógyuló, zúzódásos sérüléseket - olvasható a police.hu oldalon.

A közlemény szerint ezen adatok alapján a nyomozó hatóság halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt folytatja tovább az eljárást. A BRFK a korábbi adatok alapján kettőnél több ember halálát okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége megalapozott gyanúja miatt indított ismeretlen tettesek ellen büntetőeljárást.

Az ügyben meggyanúsított hat ember szabadlábon védekezik. A szórakozóhelyet a terézvárosi jegyző január 19-én 90 napra bezáratta, majd a West Balkán néhány nappal később honlapján közölte, hogy végleg bezár.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
logo
2011. január 26. 23:17
konkrétan..?
logo
2011. január 26. 19:59
Hello mindenki! : ) ... Aki látta a "Frizbi" adását, láthatta az elkövetőt. Szadai Tamás nevű seggfej maga meséli el, hogy magát rendezőnek kiadva, és a lépcsőn álló tömegbe furakodva, a fiatalokat megtaszítva hogyan indította el, az "emberlavinát". Majd Matuska Szilveszter módra a bajbajutottakon "segítve" megmentőként lépett fel. (A nyomozók figyelmébe!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!