Tomcat vs Novák az ügyészség előtt

2011. január 28. 15:54

A rendőrség garázdaság elkövetése miatt vádemelési javaslattal továbbította a bírósági pofozkodás iratait az ügyészségnek.

2011. január 28. 15:54

A Polgár Tamás és Novák Előd közötti, bíróságon történt konfliktus miatt, mely során Polgár megütötte Novákot, a BRFK V. Ker. Rendőrkapitányság a héten befejezte a nyomozást, és Polgár Tamás gyanúsított ellen vádemelési javaslattal továbbította az iratokat az ügyészségnek, garázdaság elkövetése miatt - értesült a Mandiner.

Polgár 2010. szeptember 23-án, a bírósági tárgyalást követően ütötte meg Novákot, az erről készült felvételt pedig közzétette a Bombahíren.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2011. január 30. 03:08
A Novák gyerek kurvára értelmes srác, ha megnézitek a youtube-on a pár kérdésből álló NOL-interjút, akkor is magasan visz mindent a többi elfáradt politikussal ellentétben. Viszont gyúrnia mégsem ártana, mert kicsit tényleg ilyen műszerésztanuló kinézete van. A nője is jó, bármennyire is fikázódik 1-2 hülyegyerek. Dórikát elfogadnám. Tomcat csoda, hogy még szabadlábon van. Hangulatkeltés, állítólagos sikkasztás (víztisztító vagy mi), Zöld Párt - amúgy elismerem a Revenge-trilógiáért, de ezzel az erővel legközelebb iskolásokat fog pofozni?
kamuszutra
2011. január 29. 21:09
maradjunk a tényeknél, mert a szubjektív véleménnyel nem sokat tudok kezdeni. tények: 1. nem bizonyított, hogy novák a kuruc szerkesztője. 2. novák pereket nyert azokkal szemben, akik azt állították, hogy novák a kuruc szerkesztője. 3. minden embert megillet a bírósághoz fordulás joga, és ezzel kapcsolatban a törvényességhez való jog. 4. jelenlegi törvényeink szerint az ember testi épsége sérthetetlen, a törvény bünteti ha valaki a másik ember testi épségét sérti. 5. nem novák jelentette fel polgár tamást a bírósági öklös miatt, hanem egy magánszemély. (bár személy szerint örültem volna, ha novák teszi meg a feljelentést) az évezredes erőszakról, nyaklevesekről pedig az a véleményem, hogy aki erőszakot alkalmaz a másik emberrel szemben a sérelmei megtorlása miatt, az egyszerűen egy elmebeteg (kivéve: jogos, azonnali önvédelem esete), függetlenül attól, hogy melyik korban él, élt. a magam részéről nem is sajnálnám, ha ezt évezredekre visszamenőleg így minősítenénk. hallottad már azt a mondást, hogy az erőszak a gyengék fegyvere? a gyenge ebben az esetben a lelkileg gyengét jelenti. egyébként nem érdekel, hogy novák és az apja melyik pártot baszta szét. egyik párt sem érdekel.
predator
2011. január 29. 12:10
Tomcat egyébként a vele egy súlycsoportban lévőkkel valahogy nem mer kiállni.Érdekes.
kamuszutra
2011. január 28. 21:43
amikor egy bűnöző bíróság elé kerül, és tettért megkapja a társadalom által reá mért büntetését, akkor az igazságszolgáltatás jól működik. a hír szerint ezt a folyamatot láthatjuk az erőszakos garázda bűnöző tomcat esetében is. tehát ez így van jól. a büntetés kiszabása után, amely remélem elég szigorú lesz, lévén tomcat már volt büntetve garázdaságért, talán megtanulja ez a bűnöző, hogy törvényeink szerint nem szabad a bíróságon (és máshol sem) bántalmazni a másik embert. ha már a szülei nem tanították meg neki ezt az alapvető viselkedési normát, akkor a bíróságnak kell a nevelési folyamatot befejeznie. amúgy nem novák jelentette fel polgárt: "Mint azt Novák Elődtől megtudtuk, ő nem, de egy magánszemély feljelentést tett a rendőrségen, amiért a Tomcat néven ismert Polgár Tamás ököllel megütötte őt a Fővárosi Bíróságon." http://hvg.hu/itthon/20101004_tomcat_novak_elod_pofon_rendorseg egyébként éppenséggel tomcat az, aki minden szarság miatt a bíróságra, rendőrségre rohangál másokat feljelentgetni. a mandíneresek/reakciósok is tudnának erről mesélni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!