Sajnálja a helyesírási hibákat a KEH

2011. január 03. 17:59

Sajnálja a Köztársasági Elnöki Hivatal a Schmitt Pál újévi köszöntőjében előforduló hibákat.

2011. január 03. 17:59

Közleményben sajnálkozik a Köztársasági Elnöki Hivatal Schmitt Pál újévi köszöntőjének leirata miatt. Mint írják, elismerik a tévedést, és sajnálják, hogy előfordultak benne félregépelések és helyesírási hibák. Leszögezik, mindent elkövetnek majd, hogy a jövőben ilyen ne fordulhasson elő.

Ennek ellenére a közleményben hangsúlyozzák, hogy a KEH továbbra is fontosnak tartja, hogy az igényes, választékos, szép magyar beszéd és annak írott változata minél nagyobb figyelmet kapjon a későbbiekben, nem csak a készülő alkotmányban, hanem a hétköznapokban is.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
e_r
2011. január 04. 00:46
Ez az egész egy tévedés,szegény smittpált kabátlopási esetbe keverték...az egész ügy abból ered,hogy szocialista ármánykodás van a háttérben,és félrefordították smittpali beszédét.
Rücsök
2011. január 03. 21:50
Az nagyon kevés hogy sajnálja! MONNNNNYON LE! Képességeinek megfelelő állásba kéne áthelyezni, mondjuk vezethetne egy Nemzeti Nyelvtanvédelmi Hivatalt.
balbako_
2011. január 03. 20:38
Másodszor már sok.
küllő
2011. január 03. 19:52
Az a lényeg hogy a nevét le tudja írni!! Elvégre azért tartják!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!