Öt helyen választanak polgármestert

2011. január 09. 11:03

Vasárnap öt településen tartanak időközi önkormányzati választást. Két községben lemondott az októberben megválasztott polgármester, három helyen pedig szavazategyenlőség alakult ki jelöltek között. A voksolás reggel hat órától este hétig tart.

2011. január 09. 11:03

Öt településen választanak polgármestert vasárnap. A Zala megyei Bödeházán, a Tolna megyei Grábócon és a Vas megyei Orfaluban szavazategyenlőség miatt kell választást tartani, a Hajdú-Bihar megyei Folyáson és a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tornanádaskán pedig lemondott az október 3-án megválasztott polgármester.

 
Orfaluban egyedül a korábbi, független polgármester, Bödeházán két, Grábócon pedig három független jelölt indul. Folyás község élén 18 évig állt Mályi Lászlóné, aki egészségi állapota miatt mondott le tisztségéről. Itt most három független jelölt indul. Tornanádaskán Szucskó Péter eskütételét követően azonnal lemondott - a megyei napilap szerint döntésében szerepet játszhatott, hogy a község költségvetésének fele segélyekre megy el.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!