Szanyi zászlót lenget

2010. december 14. 11:34

Török Zsolt az új nyugdíjtörvénnyel a kormány szerint hárommillió embert fosztott meg a békés időskortól. Szanyi Tibor tiltakozásképpen egy fekete zászlót lógatott ki a parlamentből.

2010. december 14. 11:34

Török Zsolt, az MSZP szóvivője kedden kijelentette: december 13-án a nyugdíjtörvény elfogadásával sírba tették a fiatal nemzedékek jövőjét. A szocialista sajtótájékoztató kezdetén Szanyi Tibor egy fekete zászlót lógatott ki az Országházból.

Török szerint hétfőn hárommillió ember békés időskorhoz való jogát lopták el, ezért az „erőszakos cselekedet” nem maradhat szó nélkül. A szóvivő szerint a magánnyugdíjpénztáraknak feljelentést kell tenniük az elmúlt napokban őt ért rágalmak miatt.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sztd
2010. december 14. 20:15
"Török Zsolt az új nyugdíjtörvénnyel a kormány szerint hárommillió embert fosztott meg a békés időskortól." Nem azért, de a hárommillió ember jelentős része abban a helyzetben van, hogy ezen változtasson. Gyerekvállalásnak hívják a csodát. Emiatt tulajdonképpen a Bokros csomag jelentős részben felelős a békés időskor megfosztásáért. Nem értem, hogy a magaslabda ezen részét miért nem csapják már le!
de karatna
2010. december 14. 16:54
A bolsevikok biztos szellemi leépülése folyamatban van! Remélem azt is megéljük, hogy a Parlament ablakából fognak kiugrálni " éljen Lenin" felkiáltással és egy utolsót inteni a kezükben lobogtatott vörös zászlóval!
Dr. Kotász
2010. december 14. 16:38
Szanyi annyira belejött a lengetésbe ,hogy holnap órát vesz Bácsfi Diánatól.
states
2010. december 14. 16:32
Van miért lengessék, búcsút inthetnek az mnypénztárakon keresztül kiszivattyúzott százmilliárdoknak, és például az olyan aprópénzeknek is, mint a Koltai-familia, és nem Koltay, 4 -5 milliárdja. /Index címlap./ A gyász tehát indokolt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!