Orbán: Az új médiaszabályozás európai

2010. december 14. 14:24

A miniszterelnök Bécsben újságíróknak elmondta: az új médiarendszer hatékonyabb lesz, mint az eddigi. Orbán Viktor szerint szükség van új és stabil alkotmányra.

2010. december 14. 14:24

Az új médiarendszerről szóló szabályozás európai - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben. A magyar kormányfő újságírók előtt elmondta: alaposan tanulmányozta a szabályozást, melynek nincs egy főbb paragrafusa sem, amely ne szerepelne más európai szabályozásokban.
  
Orbán kijelentette: „Magyarországon jelenleg egy új alkotmány létrehozása folyik. Szükség van új és stabil alkotmányra, és az új médiaszabályozás ennek a részét képezi” - mondta. Hozzátette: „Az új médiarendszer hatékonyabb, autonómabb és szabadabb lesz, mint az elmúlt években volt, amely két pártnak az 1990-es évek elején született alkuján alapult”.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hortenzia
2010. december 15. 15:03
Reggel óra semmi ellentmondás... hahahaha
hortenzia
2010. december 15. 09:57
Elöször is, MÉG NINCS ÚJ MÉDIASZABÁLYOZÁS. LEHET, HOGY ÚJABB 40-50-100 MÓDOSÍTÓ JAVASLAT FOG BEFUTNI, mire megszavazzák. AZ EREDETI SZABÁLYOZÁS ANNYIRA ROSSZ VOLT, HOGY VAGY 100 MÓDOSÍTÓ JAVASLATOT KAPOTT. EGYSZÓVAL LEHETNE JELLEMEZNI: BOTRÁNYOS, DEMOKRÁCIA ELLENES, SZÓLÁSSZABADSÁG ELLENES, STB. SZAKMAILAG CSAPNIVALÓ (GUMIPARAGRAFUSOK). AZ EREDETI TÖRVÉNY NEM EURÓPAI. VALÓJÁBAN INKÁBB KIÍRJUK VELE MAGUNKAT EURÓPÁBÓL. LEHETŐSGET AD ARRA, HOGY PÉNZÜGYI ESZKÖZÖKKEL FELSZÁMOLJANAK MÉDIUMOKAT, CSAK MERT NEKIK ÚGY TARTJA ÚRI KEDVÜK. A KÜLFÖLDI MÉDIA IS MÁR TELE VAN EZEN NONSZENSZITÁSOKKAL ÉS SÜRGET ERÉLYESEBB FELLÉPÉSRE. ATTÓL MÉG EURÓPAI VALAMI, MERT ORBÁN VIKTOR KIJELENTI, HOGY AZ. MAGYARORSZÁGON NINCS ALKOTMÁNYOZÁSI KÉNYSZER.
HSL
2010. december 14. 23:35
Pangloss mester szerint minden világok legjobbikán élünk.
bakszakáll
2010. december 14. 17:57
Mindazoknak, akiket nem csak a Népszabó-Klubrádió-168 óra-Népszava interpretációjában, hanem eredetiben is érdekel a téma, itt olvashatják a törvénytervezetet. http://www.parlament.hu/irom39/01747/01747.pdf
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!