Megújulna a GVH

2010. december 25. 15:57

A Gazdasági Versenyhivatal új elnöke szerint tartalmi és formai újításokkal kell elérni, hogy a szervezet közelebb kerüljön az ügyfelekhez.

2010. december 25. 15:57

Juhász Miklós, a Gazdasági Versenyhivatal új elnöke kijelentette: az általa irányított szervezetet közelíteni kell az ügyfelekhez. A szakember szerint a megújulásnak tartalmi és formai feltételei is felmerülnek.

Az elnök a tartalmi elemek közé sorolja az előzetes konzultáció biztosítását, mely szerinte elsősorban az ügyfelek által kezdeményezett fúziós ügyekben nyújthat segítséget. A formai megújulás egyik fontos lépése Juhász Miklós szerint az elektronikus ügyintézés lehetővé tétele, a GVH ügyfélkapuba való integrációja.

Juhász Miklós leszögezte: a GVH autonóm közjogi szervezet, ám az alkotmányban nem szerepel nevesítve. A szakember egyik célja, hogy a GVH név szerint legyen említve az új alkotmányban.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!