Jobbik: Egyértelműbb médiatörvényt!

2010. december 17. 13:22

Novák Előd közölte: a nemzeti radikálisok egyértelműsítő indítványt nyújtanak be a médiatörvényhez. a bűnügyi hírek fogalmának tisztázása érdekében. A politikus szerint a jelenlegi szöveg kiskapukat biztosít az ilyen arányának növelésére.

2010. december 17. 13:22

A Jobbik még a médiatörvény zárószavazása előtt egyértelműsítő indítványt nyújt be a bűnügyi tematikájú hír fogalmának egyértelműsítése érdekében - jelentette ki Novák Előd, a párt országgyűlési képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus szerint aggályos, hogy a médiatörvény maximálta ugyan a kereskedelmi televíziókban megjelenő bűnügyi hírek számát, ám egy másik módosító kiskapukat kínál ezzel kapcsolatban. Novák előd úgy véli: bűnügyi hírekre húsz százaléknak elegendőnek kell lennie, ám a „politikusbűnözéssel” kapcsolatos hírek ebbe a húsz százalékba nem tartoznának bele.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
radical
2010. december 17. 15:45
Nagyon elvakultak vagytok.Nem akarjátok látni a javaslat lényegét!Bezzeg ha a fidesz szorgalmazná... Én meg azt nem értem hogy a hírekben miért csak fidesz+mszp van?Leginkább a rtl klobbon,a tv2-n és a( hitelesen tájékoztató)hírtv-n.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!