Leszerelés az MTI-nél

2010. december 23. 16:33

Szinte az összes rovat vezetőjét eltávolították pozíciójából a Magyar Távirati Irodánál - értesült a Hírszerző. Csütörtökön szó esett az MTI ingyenességéről, üzleti modelljéről is.

2010. december 23. 16:33

Csütörtök reggel a sportrovat vezetője kivételével leváltották az MTI összes rovatvezetőjét - értesült a Hírszerző. A rovatok új vezetőit állítólag hamarosan megnevezik.

A Hírszerző szerint a leváltásokat csütörtök reggel Szabó László Zsolt jelentette be. A  külpolitikai, a gazdasági, a fotó és a panoráma szerkesztőség vezetőit leváltják, ám állítólag a belpolitikai részt vezető Toót-Holló Tamást az MTI főszerkesztő-helyettesévé léptetik elő. A Hírszerző szerint Pach Ferenc főszerkesztő a helyén maradhat.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezetője, Szabó László csütörtökön beszélt az MTI ingyenessé tételéről is: az alapszolgáltatás híreit mindenképpen ingyenessé tennék, viszont nem akarják kizárni a piacot, egyes területeken elképzelhetőnek tartják a speciális piaci igények kielégítését.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2011. január 07. 22:18
Egy cserkész ne legyen hangulatember.
nyugalmazott tanár
2010. december 25. 08:17
"Szinte az összes rovat vezetőjét eltávolították pozíciójából a Magyar Távirati Irodánál" Mi itt a probléma? Hacsak az nem, hogy lenne it még néhány kiérdemesült bértollnok az írott és sugárzott sajtóban. Velük mi lesz? Meddig űzhetik büntetlenül korábbi dolgaikat?
Öreg
2010. december 23. 21:01
Hajrá, csak igy tovább! Ne csupa olyan vezető legyen , aki a rosz hireket /sőt rágalmakat/ szemlézi külföldről, ugy hogy nem tünik fel neki, hogy a hirek eredete a budapesti utca embere, akik között ilyenek szerepelnek: Debreczeni, Bolgár, Bauer, Pethő, Bokros és igy tovább. Ők a közismert független hirforrások. Igy tudnak nyugati politikusok szájába adni olyan véleményeket, amelyeket azok még nem is ismerhetnek, mert csak magyarul ismertek!
Pisti, az aragorn
2010. december 23. 19:48
Csak a tisztázás kedvéért: az MTI-től nem lett kirúgva senki, csupán a tisztségektől fosztották meg a fenti embereket, és neveztek ki a helyükre más munkatársakat. Azaz házon belüli tisztújítás folyik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!