Újabb tüntető szakszervezetek

2010. november 29. 11:59

Az Állandó Ágazati Szakszervezeti Fórum 16 szakszervezete is részt vesz a szombatra tervezett szakszervezeti demonstráción.

2010. november 29. 11:59

Székely Tamás, a vegyipari ágazati szakszervezet elnöke hétfőn budapesti sajtótájékoztatóján közölte: a szombatra meghirdetett szakszervezeti tüntetésen részt vesz Az Állandó Ágazati Szakszervezeti Fórumot alkotó 16 szakszervezet is.

A demonstráció célja az, hogy a szakszervezetek kifejezzék tiltakozásukat a kormány munkavállalókat sújtó intézkedései miatt. Ezek között Székely Tamás említette magánnyugdíjpénztári vagyon „lenyúlását”, a 98 százalékos különadót, és az szja csökkentéséhez kapcsolódó intézkedéseket is. A szakszervezeti vezető szerint az intézkedéssorozat gyengíti a forintot, így növeli a devizahitelesek terheit, ezért feltette a kérdést: „valóban ilyen karácsonyi ajándékot szán-e a kormány az embereknek”?

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doncamillo
2010. november 29. 14:49
Mindez annak a következménye, hogy a kormány nem hajlandó tejelni a szakszervezeti vezetőknek! Bezzeg a paprikajancsi és haverjai teletömték a zsebüket és különböző pénzes pozíciókba rakták őket (felügyelőbizottságok, magánnyugdíjpénztárak menedzseri posztjai), stb. Tehát éltek, mint hal a vízben. Ennek most vége. Ez fáj nekik, de mocskosul. Különben az elmúlt nyolc év minden havában az utrcán kellett volna szobrozniuk a visszamenőleges hatályú (!) törvények, a lopás, csalás és maffiabanda miatt!
Trükkök Százai...
2010. november 29. 14:44
Na kinek nem világos még,hogy az ellenzék nem a Parlament padsoraiban ül?
kispufi
2010. november 29. 14:41
bátor kiállás, fegyverbe, elvtársak. nyolc évig miért nem hallottunk mégse rólatok egy kurva szót se? hogy rohadjatok meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!