Mégsem függesztették fel a BKV engedélyét

2010. november 10. 11:34

Csak a HÉV és a Libegő működési engedélyét függesztette föl a közlekedési hatóság. A Fővárosi Önkormányzat kedden még azt közölte, hogy az egész cég működési engedélyét vonták be.

2010. november 10. 11:34

Mégsem az egész BKV működési engedélyét függesztette föl a közlekedési hatóság, bár kedden a Fővárosi Önkormányzat ezt közölte. A Nemzeti Közlekedési Hatóság honlapjára fölkerült határozatokból azonban kiderül, hogy csak a HÉV és a Libegő működési engedélyét függesztették fel. A hat hónapos ideiglenes engedéllyel azonban továbbra is járhat a HÉV és a Libegő is.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pisti, az aragorn
2010. november 10. 13:39
Két opció lehetséges: 1. Valóban az egész BKV engedélyét függesztették fel, ez esetben most kivételesen Horváth Csabának lenne igaza: Tarlós kotlik a papírokon, amik csak hozzá jutottak el, máshoz nem. De ez esetben felmerül a kérdés: a hatóság miért nem hozhatja (a főpolgármestert is megelőzve) nyilvánosságra? 2. Csak a HÉV és a libegő érintett, ez esetben Tarlósék nagyon nagyot bakiztak a tegnapi bejelentéssel. De ez esetben meg az a kérdés merülhet fel, hogy honnan vették ezt a blődséget, hiszen a hatóság honlapján elég jól elkülönülnek egymástól a határozatok, nem lehet összekeverni őket. Sok itt a kérdés.
drienovác
2010. november 10. 12:59
és a metro, hogyhogy kimaradt? egyébként ide vezet, ha ostoba módon nem rugdalja ki valaki a ballib hivatalnokokat reflexből, hülyét csinálnak belőle a saját hivatalában...
zoli 29
2010. november 10. 12:50
Ez már egy vicc... Indulat nélkül kijelenthető, hogy a Fidesz-kormány és csatolt részei kommunikációból egyelőre elégtelenre vizsgáztak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!