Korlátoznák a magas nézettségű csatornákat

2010. november 10. 09:45

A készülő új médiatörvény megtiltaná a 16 éves karikás tartalmak közlését az interneten este kilenc óra előtt - írja a Népszabadság.

2010. november 10. 09:45

Érdemes lesz odafigyelni a november 23–24-i Korrektúra 2010 című konferenciára – a Népszabadság szerint ott mutathatják be a Duna TV, az MTV, a Magyar Rádió és a Magyar Távirati Iroda új vezérigazgatóit, illetve az új médiatörvényt is. A Fidesz nyár elején benyújtott médiacsomagjának „folytatásaként”, megkezdődött ugyanis az 1996-os jogszabály frissítése.

Az Indexen kedden megszellőztetett médiatörvény-koncepció a kereskedelmi tévécsatornák korlátozását és az internetes tartalmak rendszabályozását is tartalmazza - írja a Népszabadság. A „piszkozat” megtiltaná a tévécsatornák üzemeltetőinek, hogy újabb adókat indíthassanak – gátat szabva az RTL Klub és a TV2 terjeszkedésének; korlátoznák a 35 százaléknál nagyobb nézettséget elérő csatornákat. Betiltanák a túl hangos reklámokat; a kiskorúak védelmét pedig az internetre is kiterjesztenék: este kilenc óra után lehetne csak 16 éves karikás tartalmakat közölni a neten.
 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kecseg
2010. november 10. 11:33
"este kilenc óra után lehetne csak 16 éves karikás tartalmakat közölni a neten." XD Ez a nő sem látott még internetet!
sky.net
2010. november 10. 11:23
ja ez a hülye mondat meg csamcsogára van kiemelve ... jaj 16 év 9 óra micsoda hülyeség ... pont erre van ha meg elolvasod nem is ez a lényeg
honphibu
2010. november 10. 11:23
Nincs ezzel semmi baj, pusztán azt kell már tényleg észre venni, hogy Kormányunk egy látványpékségként funkcionál. Bejelentik, benyújtják, elfogadják - tényleg úgy tűnik, hogy pörögnek az események, Pártunk és Kormányunk igen csak tevékeny. Az, hogy ebből mi működőképes és mi fog működni is valójában - az már sem a Kormányt, sem a rajongótábort nem érdekli. A törvényt meghozzák, még egy akció kipipálva. A gyerek meg ugyanúgy tolja tovább a Hófehérke és a hét nagyfarkú törpét kora délután is.
sky.net
2010. november 10. 11:22
rtl klub úgyis csak azt nyomja : felrobbant , kibelezték , elütötte a troli attól felrepült a drótra ott meg megbta a vellám , attól leesett és elütötte a következő troli .. kirabolták kifosztották megkéselték , és rádőlt a sírkő is érted már magyar? , ez a világ nagyon barátságtalan , tele van cigóval ...és még mennyi lesz ... veszélyes ám , ne szaporodjál , rettegjél depizzél , szedjed a gyóccert , éld fel amid van azt dögölj már meg meraz nekünk jó ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!