Háttérmozgások a Fradinál

2010. november 04. 09:03

Az FTC-nél szponzorként szereplő Orangeways-nek május 31-ig kamataival együtt vissza kellett volna fizetnie 25 millió kölcsönt, de a cég a különálló futball-zrt-nek is tartotik - írja a Népszabadság.

2010. november 04. 09:03

Menráth István leköszönő klubigazgatónak - szűk két év után - 20 millió forint jár, míg a szponzorként szereplő Orangeways-nek már május 31-ig kamataival együtt vissza kellett volna fizetnie azt a 25 millió forint kölcsönt, amit a sportklub nyújtott a busztársaságnak - írja a Népszabadság. Az utóbbi összeg amiatt is érdekes, mert a keddi közgyűlésen az FTC elnökévé a busztársaság vezetőjét választották meg. A lap úgy tudja, hogy az Orangeways az FTC-től különálló futball zrt.-nek is tartozik 20 millió forinttal, amit 18 havi részletben törlesztene. A lap cikke szerint Kocsis Máté alelnök, józsefvárosi polgármester ingyen bocsátaná rendelkezésre az Orczy-kertet az FTC jégcsarnokának megépítésére.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!