Vezetőváltás több rendőrkapitányság élén

2010. október 04. 18:55

Visszavonta több kerületi rendőrkapitány kinevezését az országos rendőrfőkapitány. Menesztették Schőn Pétert, a Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály vezetőjét.

2010. október 04. 18:55

A fővárosi rendőrfőkapitány javaslatára visszavonta az országos rendőrfőkapitány hétfőn Béres László IX. kerületi, Ács Péter X. kerületi, és Tóth Ferenc XVI. kerületi kapitányt kinevezését és egyidejűleg nyugállományba helyezte őket. A IX. kerületi kapitányság vezetésével Tóth Bélát, a BRFK Bevetési Főosztály eddigi első emberét bízta meg a főkapitány, míg a XVI. kerületi rendőrkapitányság első embere a XI. kerületi kapitányság korábbi osztályvezetője, Terdik Tamás lesz.

A Bevetési Főosztályt a Közrendvédelmi Főosztályt eddig vezető Kálmán Tamás irányítja a jövőben, helyére a XIX. kerület korábbi vezetője, Mittó Gábor kerül. Az eddigi VIII. kerületi kapitány, Plánk Róbert a XIX. kerületi rendőrség élére került áthelyezéssel. A józsefvárosi kapitányságot az eddigi XVII. kerületi kapitány, Salgó László vezeti a jövőben. A XVII. kerületi kapitányság élére az eddigi füzesabonyi kapitány, Kohári Péter került kinevezésre.

Visszavonták a Szervezett Bűnözés Elleni Főosztályt vezető Schőn Péter vezetői kinevezését is október 4-ei hatállyal.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!