Szili: Az MSZP nem felelt meg a társadalmi elvárásoknak

2010. október 07. 21:36

A balliberális dominanciát okolta az MSZP támogatottságának csökkenéséért Szili Katalin, a párt korábbi tagja, a frissen alakult Szociális Unió elnöke. Hozzátette: új pártjában a lojalitáselvű helyett minőségelvű közéletet szeretnének kialakítani szakpolitikai eszközök igénybevételével.

2010. október 07. 21:36

Kormányzása idején az MSZP a társadalmi elvárással ellentétes intézkedéseket hozott - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Szili Katalin volt szocialista politikus, a Szociális Unió elnöke. A korábbi házelnök kifejtette: nézeteihez azért nem tudta az MSZP támogatását megszerezni, mert a párton belül hosszabb idő óta a liberális bal dominál.

Szili szerint az is bizonyítja, hogy a szocialisták rossz iránya haladtak, hogy támogatóik száma jelentősen csökkent, és az elmúlt öt-hat évben másfélmillió szavazójukat vesztették el.

Az általa alapított és vezetett Szociális Unióról Szili elmondta: lojalitáselvű helyett minőségelvű közéletet szeretnének kialakítani, amit szakmapolitikai megoldásokkal kívánnak elérni.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2010. október 08. 11:12
azér Fletó hatékonyabb munkát végez :)
miloka
2010. október 08. 09:57
Na meg a bolsi nem vész el csak átalakul.
sky.net
2010. október 08. 08:39
ezaz anyákám rágcsáljad a maszop kolbászt , hátha rövidebb lesz
1120
2010. október 08. 08:30
Egyik irányba Szili, egy másikba a feri, a többiek maradnak, vagy inkább mennek, vagy egyszerűen (életkoruknál fogva) kihalnak, fiatalok továbbra is csak mutatóban... Mikola "Vátész" István szavai (némi "spéttel") alighanem mégis csak igaznak bizonyulnak arról a bizonyos "20 év"-ről... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!